Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
naruto-fenche
Състезател
Състезател
Male
Рожден ден : 20.06.1998
Години : 20
Мнения : 1559
Дата на рег. : 20.11.2009

blue Кланове

on Вто Дек 15, 2009 4:41 pm
Кланът Абураме

* Местоположение: Коноха
* Участници: Шино Абураме, Шиби Абураме
* Информация: Кланът Абураме обикновено се асоциира с думата "буболечки". Когато някой от клана се роди той става преносител на буболечки, които се хранят с чакрата му. В замяна на това буболечките му помагат в битка.

Кланът Акимичи

* Местоположение: Коноха
* Участници: Чоджи Акимичи, Чоуза Акимичи
* Информация: Този клан включва две от най-пълните нинджи в сериите. Кланът Акимичи се специализира в определени техники. Също така те използват хапчета, които увеличават тяхната маса за да имат предимство във битките.

Кланът на Хаку

* Местоположение: [[Наруто география#Селото скрито в Мъглата (Киригакуре)|Селото скрито в Мъглата
* Участници: Хаку, майката на Хаку
* Информация: Кланът на Хаку е от Селото скрито в мъглата. Не се знаят подробности за този клан. Повечето от атаките, които извършват хората от този клан са водни. Членовете му имат специално кекейгенкай - джутсу наречено "Кристални ледени огледала".

Кланът Хюга

* Местоположение: Коноха
* Участници: Ханаби Хюга, Хиаши Хюга, Хината Хюга, Хизаши Хюга, Неджи Хюга
* Информация: Кланът Хюга е известен с техниката им, която се предава по кръвна линия - Бякуган. В анимето се обръща най-много внимание на този клан. Той е много по-различен от останалите кланове. В него са две семейства, главното и родственото семейство. Целта е родственото семейство да закриля главното семейство. Те съществуват само за това.

Кланът Инузука

* Местоположение: Коноха
* Участници: Акамару, Киба Инизука, Цуме Инузука, Хана Инузука
* Информация: Характерно за участниците на този клан е, че те се бият като кучета. Повече от атаките и способностите им са точно като на истински кучета. Те също отглеждат нинджа-кучета, които после им помагат в битки.

Кланът Камизури

* Местоположение: Селото скрито в Камъните
* Участници: Жибачи Камизури, Куробачи Камизури, Сузумебачи Камизури
* Информация: Уменията на клана Камизури са сходни с тези на клана Абураме. Докато другия клан може да контролира буболечки, този може да контролира пчели. След като веднъж успешно успяват да атакуват Коноха, те са спрени от клана Абураме.

Кланът Кагуя

* Местоположение: Селото скрито в Мъглата
* Участници: Кимимаро Кагуя
* Информация: Кланът е известен със способността на членовете си да възстановяват счупените си кости. Освен това те могат да използват костите си като оръжие. Повечето членове на този клан са били убити в битка.

Кланът Нара

* Местоположение: Коноха
* Участници: Шикамару Нара, Шикаку Нара
* Информация: Участниците в този клан владеят способности, свързани със сенките. Те могат да накарат сенките им да се разтегнат до някой друг човек и по този начин да го контролират. Това джутсу се нарича "Джутсу Обсебваща Сянка".

Кланът Учиха

Основна статия: Учиха

* Местоположение: Коноха
* Участници: Итачи Учиха, Саске Учиха, Фугаку Учиха (бащата на Саске), Микото Учиха (майката на Саске)мадара учиха обито учиха
* Информация: Кланът Учиха е един от най-страховитите кланове в сериите. Но след атаката над тях от член на клана остават само двама - Итачи Учиха и Саске Учиха. Кланът им притежава техника, която се предава по кръвна линия - Шаринган. Тази техника им позволява да копират, разчитат и разбират всяка техника и всяко движение на опонента си.
avatar
ANIME-MASTER
Аниме/манга/филми/сериали
Аниме/манга/филми/сериали
Male
От : Плевен
Мнения : 1284
Дата на рег. : 30.05.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden,Bleach, Fullmetal Alchemist, Fairy Tail, One Piece

blue Re: Кланове

on Нед Апр 15, 2012 11:28 am
Uchiha без съмнение е най-силният клан!
Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите