Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
naruto-fenche
Състезател
Състезател
Male
Рожден ден : 20.06.1998
Години : 20
Мнения : 1559
Дата на рег. : 20.11.2009

blue Мангекйоу Шаринган

on Вто Дек 15, 2009 4:35 pm
Мангекйоу Шаринган (на японски: 万華鏡写輪眼, буквално перведено калейдоскопно копиращо, въртящо се око) е висша форма на Шаринган. Той е активиран първоначално от Мадара Учиха, който го използва, за да установи контрол над Кюби - Деветоопашатата лисица-демон. През поколенията други Учиха се сдобиват със свой Мангекьоу Шаринган, но единствените хора в историята на Наруто, които го притежават са Мадара, Итачи и Саске Учиха, и Какаши Хатаке. За ралика от обикновения Шаринган, Мангекьоу Шаринганът се различава у различните потребители, като при активиране той променя формата на ириса. Тези, които притежават Мангекьоу Шаринган, страдат от постоянно намаляване на зрението, процес, който се засилва при честата му употреба и завършващ със слепота. Само вземайки очите на роднина потребителят може да възвърне зрението си. Полученият Мангекю Шаринган приема комбинираната форма на предишните два и дарява човек с невероятна сила.

Итачи казва на брат си, че единственият начин за сдобиване с Мангекьоу Шаринган е като убиеш най-добрия си приятел. Въпреки, че Итачи и много други Учиха правят това, за да получат техните версии на Мангекьоу, Какаши успява да го активира при различни обсоятелства. В началото на сериите Какаши казва, че всичките му роднини и приятели са мъртви. Той развива свой Мангекьоу Шаринган в промеждутъка между I част и II част, но все още не е известно как успява да го направи.
avatar
rocko_jiraiya
Развиващ се
Развиващ се
Male
От : София
Рожден ден : 21.11.1996
Години : 21
Мнения : 36
Дата на рег. : 03.05.2011

blue Re: Мангекйоу Шаринган

on Вто Май 10, 2011 12:29 am
Изпуснал си Учиха Изуна или Изуна Учиха, който е по-малък брат на Мадара... в последствие.. Изуна дава очите си на Мадара и така се ражда, нов и най-върховния и висш шаринган като цяло ЕМШ/EMS - (eternal mangekyou sharingan). Итачи казва на Саске, че Изуна е имал ''вечната светлина'' в очите си... но най-вероятно това е лъжа.
Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите