Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
rali_sakuraxaruno
Новородено
Новородено
Female
От : От СтАяТа На СаСкЕ и НаРуТо
Рожден ден : 06.05.1998
Години : 20
Мнения : 5
Дата на рег. : 04.08.2010

blue {fic} Sasusaku-Vampire Story

on Пон Мар 28, 2011 4:30 pm
Така, значи това си е мой фик! Не съм го крала и единственото нещо, което искам от вас е да го прочетете ^^ Дано ви хареса а да и аз съм rali_sakura aкo някой ми го е чел във vbox7 за това да не се чудите хD

{fic} Sasusaku-Vampire Story-[1]
В клана Учиха, имаха големи тайни…

-Какво искаш да кажеш с това…Дори не знаех за това.-Тези думи излязоха през устата на Наруто Узомаки .Той беше с руса коса, сини очи и секси тяло [ще го схрускам :D]
-Не ми казвай, че не си знаел, че има и четвърти клан с чистокръвни вампири…Наруто? -Това, вече беше студеният глас на Итачи Учиха. Черна коса като на гарга, косата му беше дълга и вързана на една опашка, и също така черно катранени очи, през тениската му прозираше божественото му тяло [ край и него ще го изям XD]
-Не го вини, мозъкът му е по-малък от орех. -А пък това беше…Саске Учиха. Същите очи и коса като на Итачи Учиха, само дето не му беше толкова дълга и той имаше прекрасно тяло [абе направо всички ще ги ям за вечеря :D].
-Та-а-а как се казва тоя клан ? Мислех, че са само Узомаки, Учиха и там на ония пясъка [говори за Гаара ма аз нали съм блондинка и не му помня името, ако някой знае да ми каже T-T ] >.> . - каза Наруто докато блееше там някаква муха XD .
-Те не трябва да се пробуждат сега, но явно жаждата е надделяла …-той спря и погледна Саске, той само кимна и каза:
-Клана се казва Харуно - Наруто го погледна с ей такива очички ---> О_O . Саске продължи – Познато нали ?? Се пак говорим за хай-добрата ти приятелка … Сакура Харуно нали ??
-Н-н-н-не е истина, не може да е Сакура-чан НЕ МОЖЕ !! T-T – той се хвана за главата и през умът му мина една идея „Но като си помисля, вече няма нужда да се въздържам „
-И не Наруто трябва да се въздържаш, защото все пак е много слаба и жадна за кръв… Саске ти я научи на всичко нужно и я нахрани малко :D .-каза Итачи с сладка усмивка и в същото време страшна.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ … !


Последната промяна е направена от rali_sakuraxaruno на Пон Мар 28, 2011 4:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
rali_sakuraxaruno
Новородено
Новородено
Female
От : От СтАяТа На СаСкЕ и НаРуТо
Рожден ден : 06.05.1998
Години : 20
Мнения : 5
Дата на рег. : 04.08.2010

blue Sasusaku-Vampire Story

on Пон Мар 28, 2011 4:38 pm
Вече и без това съм я написала, защо да не я покажа?
{fic} Sasusaku-Vampire Story-[2]
На другия ден в стаята на Сакура.
На Сакура очите леко затрептяха и след няколко секунди се показаха красиви, зелени очи. Тя стана, отиде в банята тъкмо да погледне в огледалото, то се разпука и се счупи. Сакура падна на колене и си хвана гушата. На земята имаше едно голямо парче огледало от което се огледа и видя, че очите и са кърваво червени. След като се погледна и то се счупи на няколко малки парченца. Няколко гарвана налетяха през прозорчето и се превърнаха в една стройна фигура. „Човека” се размърда и отиде до Сакура, клекна до нея, но лицето му все още не се виждаше. Той се приближи още към нея и тя изведнъж го ухапа. След като го ухапа и пи малко кръв, се хвана за гушата и падна на пода. Тя имаше чувство, че нещо се променя в тялото и. Сакура изкрещя по него:
-МАМКА МУ, КАКВО МИ НАПРАВИ ??!-той само се обърна и изчезна от погледа и. Като се успокои малко, тя си пипна меделйона ми, но него го нямаше, той беше подарен от майка и която бе починала преди десен години, когато Сакура още беше на седем. Меделйона беше от бяло злато представляващ кръг на който пише „ХАРУНО”. Сакура почна да го търси като за световно hehe . Тя си каза, че може би е в „човека” който я навести. Тя си отвори гардероба и извади черна блуза, една пола, с черно-лилаво чорапи до бедрата и едно боти. Преди да тръгне тя нахрани котето си Rose. Сакура излезе през грамадната порта на имението си и тръгна на към училището. Тъкмо когато тръгвах към класната стая, Наруто ме забута в някакъв килер. Погледна ме в очите и ми каза:
-Ти нали знаеш, че всичко можеш да ми кажеш smile ??
-А д-д-да.-каза тихо Сакура.
-Сакура … ти си чистокръвен вампир!!-каза Наруто на сантиметри от лицето и. Тя само го избута и каза.
-Ти уред ли си ???-изведнъж вратата се разби и някой завлече Сакура извън килера. Всичко беше в прах и нищо не се виждаше. Похитителя взе Сакура и я притегли към изхода на училището. “Човека” беше Саске, [аз не се учудих ] той и каза:
-Ще живееш с мен !!
-Huh ?? – Сакура се обърка и то на max.
-Не ми huh-кай разбра ли, ти ще живееш с мен и точка по въпроса .-каза Саске заповеднически.
-Няма начин! – викна му Сакура, Саске се изнерви и я вдигна на рамото си. Сакура почна да го бие по гърба с викове:
-ПУСНИ МЕ, НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ НА HENTAI КАТО ТЕБ, ПУСНИИИ МЕЕЕ ТИ КАЗАХ!!!!
-Тц –каза Саске и я раздруса леко и тя замлъкна . Саске ходеше малко и спря. Сакура го погледна и си глътна езика, пред тях беше едно синьо ламбо [по съкратено ;dd]. Саске отвори едната врата и вкара Сакура вътре, след което се качи и той. Сакура го попита:
-Къде отиваме ??!-той само си замълча и тръгна без да се замисля. След около няма и пет минути диво каране, Саске и Сакура пристигнаха пред едно огромно имение, то беше малко по голямо от на Сакура заради обширния двор. Саске влезе, отново с Сакура на рамото си [тоя пич не се отказва бе XD]. Минаха около осем коридора, свиха на ляво после на право и след това в една обширна зала. Това явно беше библиотеката, Саске мръдна някаква статуя и в същия момент се отвориха стълби под краката им. Саске слезе на долу и пусна Сакура. Изведнъж стълбите изчезнаха.
-Насам е тайната библиотека…ела там има всичко от което се нуждаеш.-каза Саске като я заведе по навътре в помещението.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ … !
avatar
Thэ Dark Girl
Аниме/манга/филми/сериали
Аниме/манга/филми/сериали
Female
От : Никъде
Рожден ден : 24.05.1997
Години : 21
Мнения : 6892
Дата на рег. : 07.01.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, Ouran High School Host Club, D. Gray Man, FMA, Yu - Gi - Oh, Vampire Knight

blue Re: {fic} Sasusaku-Vampire Story

on Пон Мар 28, 2011 5:07 pm

blue Re: {fic} Sasusaku-Vampire Story

on Сря Апр 13, 2011 6:52 pm
{fic} Sasusaku-Vampire Story-[3]
Те вече бяха много навътре и минаха покрай много стай. Накрая Саске спря и погледна Сакура.
-Готова ли си?-попита я той.
-Е какво толкоз една библиотека няма нищо странно ... нали ??
-… Сигурно.-каза Саске с дяволска усмивка :D както винаги. Той бавно отвори вратата на залата и направи път на Сакура първа да мине. Тя влезе вътре и си ококори очите колкото можеше. Стаята беше ОГРОМНА. Саске затвори след като влезе и тръгна по навътре в библиотеката, библиотеката беше като лабиринт, Сакура стоеше колкото се може по близо до Саске. Тя го бе хванала за края на блузата, но изведнъж го пусна, тя видя нещо много интересно което беше учудващо за нея. Пред нея имаше една малка врата на която пишеше „ХАРУНО”. Тя бе минала покрай книги, но сега и една малка вратичка. Саске се приближи към нея и каза.
-Стаята на „ХАРУНО” а?? Искаш ли да влезеш може и да разбереш много неща за семейството си, които не са много приятни.-тя само кимна и хвана бравата и я завъртя, следователно и влезе. Стаята беше по малка от библиотеката, но в нея пишеше за предците на Сакура. Тя взе първата книга която е била написана и в нея пишеше, че семейството Харуно е било първото вампирско семейство.

След около 5 часа четене за клана Харуно.
--------------------------------------------------------------------
Сакура забеляза, че има книга на която пишеше „ЛОВЦИ НА ВАМПИРИ”. Тя взе книгата и я отвори, там пишеше за накакъв клан наречен „ХИЮГА” [< --- не знам дали е така на БГ :D ].В училището и нямаше такъв клан.
- ... Сакура не ти казах, но ще бъдем и в друго училище.-каза Саске докато четеше за миналото на клана и.
-Ми добре… хайде да се качваме гладна съм.-след като Сакура каза това Саске тръгна да излиза. Тя го последва защото иначе щеше да се загуби :D.
-А да не ти казах, но живея с брат ми, той се казва Итачи, казвам ти за да не го питаш :D.-подсмихна се Саске. Когато вече бяха горе Итачи ги заведе в хола и там вечеряха. Докато си похапваха и говореха изведнъж Итачи каза един негов спомен.
-Помня, че бях още малък когато стана това:

*Спомен*
„Баща ми ме подготвяше за очакването на раждането на брат ми.
-Итачи, какво искаш-братче или сестриче??
-Даже и да не искам ... -казах аз- … вече е късно.”
*Край на спомена*

-Ха-ха знаех си, че ще е по добре ако Саске е куче XD- каза Сакура с весела физиономия на лицето.
-О-ф-ф-ф хайде Сакура трябва да те заведа в стаята ти >.>-каза Саске леко обиден. Докато се качваха на втория етаж Сакура го попита къде ще учат.
-В едно училище..
-И кое е това училище ??
-Ще видиш, сега ела насам е твоята стая.-Саске тръгна към една врата и я отвори. Когато влязоха Сакура светна лампата и се ококори О.О . Стаята и беше само в червено и черно [едни от най-любимите ми цветове ^.^]. Чаршафите бяха копринени в червен цвят, нощното шкафче, леглото, гардероба, плазмата и малка част от килима бяха в черно имаше и червено на килима, формата на килима беше като цвете, тапетите бяха с червени-черни рози и за фон имаше сиво, на нощното шкафче имаше рози, но те бяха бели а не червени или черни [искам такава стая T^T моята е твърде цветна ; dd]. Изведнъж тока спря [нали знаете „по-случайност” XD]. Сакура веднага хвана края на блузата на Саске.
[+16] От името на Саске!
Тя ме хвана за блузата и аз леко се подсмихнах. Не устоях и я дръпнах към себе си и я целуна, дъхът и беше много свеж, а устните и имаха вкус на домат, сигурно от доматения сос :D. Тя не се отдели от мен даже ми пусна език :D. Езиците ни си играеха, увъртаха се един в друг, тя леко ми докосна с езика си горното чене и от това направо изтръпнах. Притиснах я към стената и тя си уви краката около кръста ми. Хванах я за дупето леко и внимателно, и я пренесох на леглото. Почнахме да се събличаме. След като тя ми свали блузата, а аз нейната пола, тя ме докосна със горещите и пръсти внимателно. Свалих и блузата, и я облизах по врата тя леко изскимтя. Тръгнах с езика си към ухото и, и я захапах за меката част на ухото [x33 и аз искам :D]. Тя ме преобърна и стана отгоре ми. Тя направи такава мазна и перверзна физиономия. Целуна ме страстно и след това ми захапа леко брадичката. Облиза, засмука, леко захапа и след това ми целуна врата. Почна да ми сваля панталоните [това е spec for the many Sasuke fans защото знам какви са :D], след това и боксерките [kyaaaa~ x33]. Като видя размера направо щеше да припадне :D. Тя си пое дълбок въздух и леко почна да ближе главичката, Сакура продължи с езика си надолу и почна да го заобикаля с езичето си.
avatar
Butterfly
Модератор на раздел "Фикчета"
Модератор на раздел
Female
От : Earth
Мнения : 497
Дата на рег. : 18.11.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Monster, Higurashi No Naku Koro Ni, Kuroshitsuji, Elfen Lied, One Piece, Berserk, Neon Genesis Evangelion, Soul Eater, Mirai Nikki, Byousoku 5 Santimeter, Samurai Champloo

blue Re: {fic} Sasusaku-Vampire Story

on Чет Апр 14, 2011 4:32 pm
Butterfly
Ако можех да летя, никога не бих докоснала земята... дори да съм с прекършени криле...
http://place-the-butterfly.webnode.com/
Sponsored content

blue Re: {fic} Sasusaku-Vampire Story

Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите