Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
Puple
Член на суб група
Член на суб група
Male
От : Ст.Загора
Рожден ден : 18.10.1998
Години : 19
Мнения : 132
Дата на рег. : 19.05.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Death Note, Naruto, Bleach, Yu-Gi-Oh, Ao no Exorcist

blue Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Чет Юли 08, 2010 1:42 am
Кой е той?
Итачи бил потомък на най-силният клан в селото скрито в листата - кланът Учиха.
Той бил детето гений.Гордостта на клана учиха.На седем години става генин а на осем овладява шарингана.На девет става Чунин а на десет Джоунин.На четиринадесет години вече е водач на АНБУ Блек опс.Поради ранното си развитие той е смятан за чудо и целият клан Учиха възлага надеждите си на него "за да възроди Учиха". Но с времето Итачи става затворен и арогантен и започва да се отделя от клана си. Отношенията му с баща му и с останалите Учиха се обтягат непрекъснато, докато един ден не е обвинен от семейството за убийството на най-добрия си приятел, Шисуи Учиха.
Скоро след това Итачи избива целия клан Учиха като оставя жив само брат си Сасуке Учиха, който този ден се е забавил в Академията. Когато се прибира Сасуке вижда всички от клана си мъртви, намира единствено Итачи, който посредством ген-джутсу Тсукойоми му показва как е убил родителите им. Разплакан Саске моли брат си да не го убива. Когато го пита защо е направил всичко това Итачи отговаря „За да знам на какво съм способен“. Итачи казва на Сасуке, че ако иска да го убие ще трябва да стане по-силен. Преди да си тръгне той му разкрива, че може да активира Мангекю Шаринган (еволюирала форма на Шаринган) като убие най-добрия си приятел, както е направил и Итачи.Малко след това той се присъединил към криминалната група Акатсуки.Попринцип целта на Акатсуки е да притежава силата на 9 демона,въпреки това Итачи отбягва битките ,а изучава техниките на противника с Шаринган.Освен това се знае ,че Итачи е отличен в генджуцо ,както и, че е невероятно бърз

Големия Въпрос:ЗАЩО?

В мангата при смъртта на итачи той чуква Саске по челото и му предава своя Шаринган.По-късно Учиха Мадара (който всички смятат за лош) Казва на Саске че го е направил за да го предпази.
Веднага ще кажете:"Йее Итачи всъщност е добър!"
Но не сте познали всичко това е част от много по голям и мрачен план съставе от Итачи и целящ:

а)НЕнормално голяма сила
б)Унищожението на света (технически света няма да е унищожен но ще е опожарен ще властва хаоса и т.н.)

И сега отговора:
Клана Hyuuga е един от най-старите кланове в Konoha.Клана датира още от самото създаването на скритото селище.Преди много години, живяло момиче от клана Hyuuga, което се влюбило в мъж, който не бил от клана. Тя решила да се омъжи за младото момче въпреки силните протести от собствения и клан.Но това момче не бил обикновен човек. В същност той изобщо не е бил човек. Името му било Sojobo. Той бил кралят на Тенгу (King of Tengu).
Съществуват два вида тенгу, Karasu тенгу (Гарван-подобно същество с човка и крила) и Konoha тенгу (също познато като Yamabushi тенгу).Sojobo бил Konoha тенгу.Той имал дълъг нос и бяла коса заедно с чифт, черни, криле на гърба си. Като краля на Тенгу, Sojobo притежавал някой доста мистични сили.
Той носил със себе си ветрило направено от листа от Fatsia, с което можел да създава буря (поради което, понякога хората наричали този тип листа "Tengu no Uchiwa" или "Ветрилото на Тенгу"). Той можел да телепортира себе си или други неща от едно място на друго. Също можел да комуникира с хора посредством телепатия и дори да нахлува в умовете им и да ги побърква. Освен това, Sojobo бил познат и с това, че може да променя формата си. Понякога той се превръщал в човек за да взаимодейства с хората.

Image: http://img513.imageshack.us/img513/5597/tengu4oj.jpg
"Konoha тенгу"

И така, момичето от Hyuuga била влюбена в човешката форма на Sojobo без да знае истинската му самоличност. Тя се омъжела за него малко след като се запознали.
Година или две по-късно тя забременяла и родила първият им син. Sojobo кръстил синът си Uchiha, Uchiha Madara (Мадара Учиха) като Uchiwa, което значи ветрило. И както знаем, по-късно ветрилото става символът на този, нов, клан.
Всичко било наред. Uchiha Madara пораснал, като много силна нинджа. Той не само наследил Kekkei Genkai (Специално умение предавано по кървав път, като Byakugan и Sharingan) от майка си, но с Тенгу кръвта в него, Byakugan-а еволюирал в още по ужасяваща форма - Sharingan-а.Тази, нова кървава линия имала 2 нива: Нормален Sharingan и Mangekyou Sharingan. Също като баща си, Madara притежавал някой невероятни магически сили.
Той можел да използва телепатия за да нахлува в умовете на хората и дори да се телепортира на къси разстояния. Когато задействал Mangekyou Sharingan-а (Обикновения му Sharingan бил активен постоянно, точно като рода си, Hyuuga) очите му усилили още повече неговите сили и го докарали още по-близо до формата на Тенгу. В това състояние той създал 3 jutsu-та, наименувани Tsukiyomi (способността да контролира умовете на хората и да ги подлудява), Amaterasu (способността да телепортира обекти в друго измерение)* и Susanoo (способността да създава буря, като тази от ветрилото на Тенгу).


*Може би сте малко объркани за Amaterasu: кога е казано, че Jutsu-то от Mangekyou Sharingan-а на Kakashi е Amaterasu? Никога не е било посочено, това е просто моя, дръзка, спекулация. На кратко,


1)Tsukiyomi - Бога на Луната
Пълнолунието, обикновено, е свързано, в градските легенди, с полудяване.(Itachi използва Tsukiyomi върху Sasuke в нощ на пълнолуние. Съвпадение?)

Mangekyou Sharingan Tsukiyomi: Подлудява хората.

2)Amaterasu - Богинята на Слънцето
Нашето Слънце е една огромна огнена топка. Неговата материя може да изкриви времето около себе си, което създава ефект, който ние наричаме гравитация (Всъщност всяка материя може да изкриви времето около себе си до определена степен). Въпреки че, нашето Слънце няма достатъчно маса да създаде Черна Дупка, други, по-масивни звезди могат, след тяхна смърт (в поразителен начин, наречен Супернова експлозия)

Mangekyou Sharingan Amaterasu: Телепортира неща в друго измерение, като изкривява четвъртото измерение (spacetime), оставяйки черен огън, който ще гори 7 дена и 7 нощи за да унищожи околността.

*Това бива подкрепено от факта, че Kakashi използва jutsu-то с лявото си око, а Amaterasu е била родена от лявото око на Izanagi.

3)Susanoo - Бога на Бурята

Mangekyou Sharingan Susanoo: Създава буря?


Телепатия?
https://2img.net/h/i90.photobucket.com/albums/k240/Wee...ruto/308_16.jpg
Sasuke нахлу в ума на Naruto (Глава 308, страница 16 от Мангата)


Телепортация?
https://2img.net/h/i90.photobucket.com/albums/k240/Wee...ruto/224_11.png
Глава 224, страница 11 от Мангата
https://2img.net/h/i90.photobucket.com/albums/k240/Wee...ruto/307_14.png
Глава 307, страница 14 от Мангата

Нещо, над което, да помислим: Uchiha Shisui бил познат, като "Shunshin no Shisui", но дали това било ранг D Jutsu-то Shunshin, което той бе овладял или било нещо друго...

Поради неговата смелост и почти несравними сили, Madara се превърнал в герой в очите на неговите хора въпреки неговата млада възраст. Madara и Shodaime (Първото Хокаге) станали много добри приятели, и заедно поели отговорността да пазят селото Konoha, което те създали. Madara основал първата полицейска сила в Konoha и се заклел да пази хората си със собствения си живот.
Но хуГђВ±авите неща не траят дълго. Когато Madara бил на път да достигне пълнолетието си, Sojobo започнал да разкрива истинските се намерения. Sojobo не се оженил за момичето от Hyuuga поради любов. Той просто търсил перфектното тяло-контейнер (Вероятно за да достигне по-велики сили), той изчислил, че най-добрият начин да създаде такова тяло било със собствената си кръв.Той планирал да вземе тялото на Madara, когато достигне пълнолетие. Не му отнело дълго време на Uchiha Madara да разбере ужасяваща истина.
Той почувствал смесица от шок и гняв. Почувствал, че бил използван, но нямал да се даде толкова лесно, поне не без битка.Но Madara знаел много добре, че без значение колко е силен нямал шанс срещу Краля на Тенгу.От отчаяние той потърсил легендарното Bijuu-Kyuubi (Девето-опашатата Лисица, Богът на Огъня).
Kyuubi бил много впечатлен от способностите на Madara. Бил сключен таен пакт и Kyuubi се съгласил да предостави силата и чакрата си на Uchiha Madara. Скоро Madara успял овладее Katon (Огнен елемент) и дори можел да пуска тъмен огън, който щял да гори за 7 дена и 7 нощи след като използвал Amaterasu. Но дори и с тези, нови сили и огромен запас от чакра от Kyuubi-то, Uchiha Madara едвам, едвам победил своя, демон, баща. Не могъл да го довърши завинаги, а само да го запечата. Обаче печата, който той използвал бил специален.
За да се разруши печата била нужна чакрата на Kyuubi-то и също не един, а три Uchiha членове, които могат да използват Mangekyou Sharingan-а.Всеки един от тримата трябва да използва различно Mangekyou Sharingan Jutsu по същото време, и когато и трите jutsu-та - Tsukiyomi, Amaterasu и Susanoo - се обединят, великото зло ще бъде освободено.Трудно постижимо е, и затова Madara решил, че ще е достатъчно за да запечата демона завинаги.
Но това, което Madara не предвидил е, че самият печат ще предизвика кърваво клане върху собственият му клан много десетилетия по-късно...

Тук, ще се отклоня малко и ще поговоря за приятелството между Shodaime (Първото Хокаге) и Madara. Когато Shodai разбрал за тайния пакт между Madara и Kyuubi той бил вбесен.
Помислил си, че жажда за повече сила накарала най-добрият му приятел да търси Kyuubi-то. Madara не му обяснил истинската причина, защото не искал никой да знае, че е бил полу-демон. Започнали да се появяват конфликти между двамата, които преди били много близки. Интензивната враждебност евентуално довела до велика битка в "Долината на Края" ("Valley of the End"). (Може да си мислите, че пресъздадох Madara като много силен персонаж и поради това се чувствате скептично настроени към идеята, че Shodai е могъл да се противопостави на Mangekyou Sharingan и силата на Kyuubi-то едновременно. Е, по-добре не забравяйте, че Shodai е имал способността да подтиска чакрата на Kyuubi-то и неговото "Тъмнина" jutsu и Suiton (Воден Елемент) може да са много добри контри на Sharingan-а и Katon на Madara.)

Така, погледнете тези 2 снимки преди да продължа историята си.

https://2img.net/h/i90.photobucket.com/albums/k240/Wee...aruto/218_2.png
Sasuke е застанал на статуята на Uchiha Madara, докато Naruto е застанал на статуята на Shodaime. (Глава 218, страница 2 от Мангата)

https://2img.net/h/i90.photobucket.com/albums/k240/Wee...o/219_16-17.png
Sasuke пада върху окото на статуята на Uchiha Madara. (Глава 219, страница 16-17 от Мангата)


Сега, обратно към главната история. Много години са минали от както Sojobo бил запечатан. Тенгу кръвта в клана Uchiha вече не била така чиста, както преди. Постепенно бивала разредена от постоянни бракове през поколенията с хора извън клана. Сега дори и нормалният Sharingan бил притежаван само от малкото елитни от Uchiha, да не говорим за Mangekyou Sharingan-a. Но тъмната история на клана била далеч от забравена.
Светилище на Тенгу било построен под храма Nakano от някой от ранните Uchiha за да пазят вътре всички тайни на клана (включително това, че трябва да убиеш най-близкият си човек за да активираш Mangekyou Sharingan-а, което бива открито по-късно от някой членове на Uchiha).Когато се решило, че може да се разчита на някой член от Uchiha той бил информиран за тайното място и от тогава ставало негово, доживотно, задължение да пази тайните от непознати. Хората от Uchiha считали тази, тъмна, история за неописуем срам и се заклели да пазят славата и достойнството на клана си със собствените си животи независимо от какво.

Преди 20 години, нов член бе роден в семейство от Uchiha. Скоро се доказал като протеже, дори и с високите стандарти на Uchiha. Той завършил академията като най-добър ученик на 7 години, овладял Sharingan-а на 8, станал Chunin на 10 и лидер на отряд от ANBU на 13.
Името му било Uchiha Itachi (Итачи Учиха). Когато Itachi бил избран да стане ANBU баща му, Fugaku, почувствал, че е подходящото време да му каже всичко. Itachi научил от баща си за Mangekyou Sharingan-а и произхода на клана. Дълбоко в подсъзнанието му, зла сянка започнала да придобива форма...

Една вечер, когато всички мъже от Uchiha трябвало да се съберат на тайното място, двама от тях липсвали. Itachi примамил най-добрият си приятел Uchiha Shisui (Шисуй Учиха) към реката Nankano и дал началото на потресаващия си план. Той нападнал и убил Uchiha Shisui в онази нощ и от смъртта на приятеля си придобил прокълнатите очи - Mangekyou Sharingan.
На следващия ден, когато хората от Uchiha намерили тялото на Shisui също намерили и самоубийствена бележка в ръката му. Но в действителност тази бележка не била написана от Shisui. Itachi копирал почерка му със Sharingan-а си за да го направи да изглежда като самоубийство. Написаното на бележката е важно, защото отразява чувствата на Itachi по това време.


https://2img.net/h/i90.photobucket.com/albums/k240/Wee...aruto/222_7.png
Глава 222, страница 7 от Мангата

Дотегнало ми е от задълженията...
няма бъдеще за Uchiha...
и за мен...
Не мога да вървя по "пътя" повече...


Не мога да вървя по "пътя" повече? За какъв "път" говори Itachi?
Може би това ще Ви даде по-добра идея:
https://2img.net/h/i90.photobucket.com/albums/k240/Wee...ruto/222_15.png
Глава 222, страница 15 от Мангата

Крепите се на вашата организация, вашия клан, вашето име... Тези неща ограничават нас и нашият капацитет... тези неща заслужават да бъдат отбягвани... Неразумно е да се страхуваме от това, което тепърва предстои да видим и да знаем.

Изгубих всякаква надежда за този жалък клан.


Живеейки в постоянен страх - страх, че хората могат да разберат тайните на клана им, страх, че хората могат да знаят, че Uchiha са потомци на демон - всички те се заклели да пазят тайните до гроб. Това бил нещастния живот на всеки член от Uchiha. Itachi бил уморен от всичко това. Той не виждал никакво бъдеще за клана си. Не разбирал, защо хората му се срамували от собственото си минало. Не разбирал, защо хората му не виждали тяхното превъзходство над обикновените хора. Не разбирал, защо хората му решили да запечата такава велика сила, а не да я използват. Itachi бил изгубил всякаква надежда за клана Uchiha заради жалкия "път", който те избрали.
В момента, в който Itachi чул за произхода на клана си той почувствал странно чувство на наслада и превъзходство. Почувствал се, някак си, по-специален от другите. Тогава, болният му и извратен мозък отишъл още по-далеч. Той искал да освободи тенгу-то. Бил готов да жертва тялото си в размяна за, вероятно, най-великата сила, която света е виждал. Бил готов да предложи тялото си на Краля на Тенгу.

Скоро, Itachi започнал да обръща мислите си в действия. Когато научил за плановете на Akatsuki да хванат Bijuu-тата (Опашатите Демони) той решил да се пресъедини към тях. Той имал нужда от тяхната помощ за да се добере до чакрата на Kyuubi-то (Девето-опашатата Демон Лисица). Но това не е всичко. Itachi все още трябвало да намери още двама притежатели на Mangekyou Sharingan. След известно време се натъкнал на втори притежател на Mangekyou Sharingan, който се съгласил да му помогне. Сега, всичко, което му трябвало било третият и последен притежател на Mangekyou Sharingan.

Itachi знаел, че членовете на клана му никога нямали да убият най-близкият си човек за да получат Mangekyou Sharingan. Той ги ненавиждал. Те били група страхливци, безполезни... чакай малко, изведнъж на Itachi му хрумнала идея - той все пак можел да ги използва за да достигне целта си. Можел да ги използва за накара малкият си брат да бъде третият човек с Mangekyou Sharingan.
В нощ на пълнолуние, древната кръв в Itachi най-накрая се събудила и той напълно бил загубил ума си. Избил целия си клан, включително и родителите си. Той изчакал малкият си брат, Sasuke, да се прибере у дома. Той искал за малкият си брат да знае, кой e убиецът. Itachi използвал Tsukiyomi върху брат си за бъде сигурен, че този травматичен спомен ще остане в съзнанието му до края на живот му. Той искал Sasuke да го мрази. Той искал Sasuke да го мрази достатачно, за да убие най-близкият си човек и да придобие Mangekyou Sharingan-a.Казал му и за тайното място за да може да научи всичко. Той искал Sasuke да поеме по пътя, който то послал за него - пътят на отмъстител...https://2img.net/h/i90.photobucket.com/albums/k240/Wee...ruto/224_16.jpg
Itachi казва, че го направил за да измери капацитета си (Глава 224, страница 16 от Мангата)https://2img.net/h/i90.photobucket.com/albums/k240/Wee...ruto/224_19.png
Itachi казва на Sasuke за изискването да се активира Mangekyou Sharingan-a. (Глава 224, страница 19 от Мангата)https://2img.net/h/i90.photobucket.com/albums/k240/Wee...aruto/225_4.png
Itachi казва на Sasuke, че причината да го остави жив бил потенциалат му да придобие Mangekyou Sharingan. (Глава 225, страница 4 от Мангата)https://2img.net/h/i90.photobucket.com/albums/k240/Wee...ruto/225_11.png
Sasuke разбира за тайните на клана си в светилището на Тенгу. (Глава 225, страница 11 от Мангата)https://2img.net/h/i90.photobucket.com/albums/k240/Wee...o/nakanoae2.png
Вглеждайки се по-добре в светилището на Тенгу. Забележете двете Тенгу изображения на стените.https://2img.net/h/i90.photobucket.com/albums/k240/Wee...o/231_18-19.jpg
Sasuke казва на Naruto, че той е по-специален. (Глава 231, страница 18-19 от Мангата)https://2img.net/h/i90.photobucket.com/albums/k240/Wee...uto/232_6-7.jpg
Кръвта на Тенгу се събудила в Sasuke от намерението да убие най-добрият си приятел.Чифт черни крила израснали на гърба му и косата му станала бяла, карайки го, поразяващо, да заприлича на Тенгу краля, Sojobo. (Глава 232, страница 6-7 от Мангата)


Spoiler:
https://2img.net/h/i90.photobucket.com/albums/k240/Wee...ruto/232_17.jpg
Sasuke напада Naruto с тъмно Chidori. (Глава 232, страница 17 от Мангата)

Другите 3 случая, където видяхме нещо подобно бяха тъмният Rasengan на Naruto, тъмният огън (Amaterasu) на Itachi, тъмната сфера на мини Kyuubi-то. Тази мистериозна сила е най-вероятно свързана с пакта между клана Uchiha и Kyuubi.
avatar
TheMurderedDuchess
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : София
Рожден ден : 26.07.1996
Години : 21
Мнения : 23
Дата на рег. : 08.07.2010

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Чет Юли 08, 2010 5:24 pm
Историята в анимето е напълно различно от тази, която си написал!
В анимето Tobi разказва на Sasuke, че брат му е бил нещо като двоен агент и е избил всички Uchiha за да спре евентуалната 3та Нинджа война !


avatar
Puple
Член на суб група
Член на суб група
Male
От : Ст.Загора
Рожден ден : 18.10.1998
Години : 19
Мнения : 132
Дата на рег. : 19.05.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Death Note, Naruto, Bleach, Yu-Gi-Oh, Ao no Exorcist

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Пет Юли 09, 2010 6:17 pm
Ами представи си това е измислица на Тоби.
avatar
TheMurderedDuchess
Прохождащо
Прохождащо
Female
От : София
Рожден ден : 26.07.1996
Години : 21
Мнения : 23
Дата на рег. : 08.07.2010

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Пет Юли 09, 2010 7:44 pm
[b] Не съм сигурна,че си е измислил историята, защото после Sasuke започна да си припомня накои моменти ...от тях следва да е истина! Има време и ще се разбере ! smile
Mega Pwn!
Непобедим
Непобедим
Male
От : Не е известно
Рожден ден : 06.10.1995
Години : 22
Мнения : 5216
Дата на рег. : 09.07.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Basilisk;Samurai 7;Bakemonogatari;Mirai Nikki

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Съб Юли 10, 2010 1:25 am
Братче къде забрави брата на Мадара - Изуна , ами къде е Eternal Mangekyo Sharingan ? Много неща в историята ти не се връзват , а колкото до тайната за Учиха , аз имам теория , че Мадара е заменил тялото на брат си за повече сила от Кюуби / знаем , че Кюуби познава Мадара от някъде и това не е от момента , в който накара Кюуби да нападне Коноха , защото в новата манга дори там Кюуби разпознава Мадара , а и Кюуби живее хиляди години без приемник , според мен щеше да е малко по - набръчкан не мислите ли ? Не ми излизайте с теории , че Кюуби е безсмъртен , защото не е така ! Всичко среща своя край рано или късно - запомнете го ! Теорията ми е , че Мадара е бил просто съюзник с Шодайме , а по - късно е прераснал скандал между тях за поста на първа огнена сянка , затова Мадара събирал , все повече и повече сила , а Кюуби уморен , от старото си и нежизнено тяло е поискал ново тяло , тяло което няма никакви дефекти по него . Мадара осъзнава , че той може да върне светлината на Изуна и обеждава Кюуби да вземе тялото на Изуна , само че процеса не става както Мадара е планирал - Изуна надделява и побеждава Кюуби , но не успява да се върне отново към човешкия си лик и затова той намразва брат си ( Мадара ) , всепак човек дал очите си само за да може да живее горд в тялото си , не може да тръгне и да се разхожда в формата на демон , не мислите ли ? А колкото до това , че Итачи е получил помощ от Мадара - бъркаш , Мадара е отишъл при Итачи и е разкрил тайните на клана Учиха , с надеждата , че Итачи ще се надигне срещу Коноха , смятал е , че Итачи ще продължи безсмислената битка между Сенджу и Учиха , ала не било така . Итачи обичал единствено брат си и в онази вечер цялото клане и образоването за тайните на Учиха са били за да го предпази ! Мадара е вече на повече от 100 години , дори Узумаки , които се славят с дълголетието си трудно стигат до такава възраст , той е на прага на живота и смъртта , затова решава да призове най - великата сила, запечатала чакрата на първия нинджа в себе си - тази сила се наричала Джюуби , той смята , че ако го призове , ще може да даде Саске като цена за желанието си , а именно - истинско безсмъртие и лик на млад човек ! Дали това ще стане обаче - мангата и анимето са за да разберем ;)
avatar
Tobidara
Непобедим
Непобедим
Male
От : Варна
Рожден ден : 20.09.1995
Години : 22
Мнения : 5568
Дата на рег. : 19.05.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Пон Юли 19, 2010 9:44 pm
тва са пълни измишлиотини къде в мангата се споменава Тенгу ?
Come to The Dark Side shinobi !!!

avatar
`M.и.s.h.и.t.0`
Без спирачки
Без спирачки
Female
От : (рс) Много хора не ме харесват..е аз да не би да ги харесвам всички!
Рожден ден : 07.04.1994
Години : 24
Мнения : 6233
Дата на рег. : 30.12.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Elfen Lied,Ouran High school host club, death note, vampire knigh,Zombie Loan,Kanon

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Съб Юли 24, 2010 4:06 pm
картинките не се отварят ..


Принцът целунал жабата и тя се превърнала в принцеса.С кайма и кашкавал.
██ Новият план на M-tel "Шизофреник" - говориш със себе си за 0 стотинки на минута неограничено.██

Look mr. simple, simple you are you are cool just like that
Look miss simple, simple you are pretty just like that (s j call!)

avatar
Топчету
Cosplay fan
Cosplay fan
Female
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 24
Мнения : 6783
Дата на рег. : 25.07.2008

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Сря Юли 28, 2010 8:54 pm
Това са измислени теории ... En3rGy, дори ти започваш да си измисляш - теориите ви нямат смисъл. Кюби е демон създаден от чакрата на Джуби, няма нищо общо с Изуна - Изуна умира в битка след като Мадара взима очите му, логично да е било битка със Сенджу. Незнам какво и намесвате Хюга клана - вярно е, че от там е произлязъл шарингана, но това е било в степен на еволюция и с течение на времето, а не веднагически. Освен това наи-логичното нещо е, че шарингана е като смесица от риннегана и бякугана, все пак един от синовете на Рикудо е и предшественик на Учиха. Итачи не е имал планове да завладява света и подобни глупости - той е просто твърде лоялен на Коноха.В този свят можеш да вярваш истински само и единствено на себе си.

Няма надежда... няма спасение... Човечеството заслужава да потъне във вечен сън от илюзии!
avatar
Топчету
Cosplay fan
Cosplay fan
Female
От : From hell I come to drag you down
Рожден ден : 11.12.1993
Години : 24
Мнения : 6783
Дата на рег. : 25.07.2008

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto, SNK, FMA Brotherhood, OHSHC, Hellsing, Ginga Densetsu Weed

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Сря Юли 28, 2010 9:12 pm
И чакайте малко ... КАКВО?! ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ МАДАРА И ШОДАЙМЕ?!
Тук, ще се отклоня малко и ще поговоря за приятелството между Shodaime (Първото Хокаге) и Madara. Когато Shodai разбрал за тайния пакт между Madara и Kyuubi той бил вбесен.
Помислил си, че жажда за повече сила накарала най-добрият му приятел да търси Kyuubi-то.
Е ТОВА Е ВЕЧЕ - ЧАШАТА ПРЕЛЯ!!! УЧИХА И СЕНДЖУ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ СПОГАЖДАТ ПОМЕЖДУ СИ!!! ПРОСТО КРАЙ - УБИВАМ ТЕ!!!!В този свят можеш да вярваш истински само и единствено на себе си.

Няма надежда... няма спасение... Човечеството заслужава да потъне във вечен сън от илюзии!
avatar
Sweeney Todd
Manga Master
Manga Master
Male
От : Мадагаскар
Мнения : 7469
Дата на рег. : 03.04.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: няма да ти кажа. :D:D:D:D

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Съб Юли 31, 2010 9:36 am
Да няма приятелство понеже Мадара го е мразил защото просто Сенджу Force в лицето на Първият е по-силен.Sorry Топче но Сенджу are better,нищо лично :D

Spoiler:
avatar
L E X Ĭ
Голям фен
Голям фен
Female
Мнения : 2585
Дата на рег. : 08.07.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета:

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Съб Юли 31, 2010 10:07 am
Джи не се пали А теориятаа...кво да кажа, поредната глупост копирана от Цитадела Не мисля, че ти ще ми развиеш такава теория, дори и да е напълно грешна. Ако пък си и запален фен на Наруто би трябвало веднага да забележиш пълната глупост, която е написа. Изкарали са Итачи някакъв злодей, защото както каза Джи е "твърде лоялен към Коноха". о.О Ох, айде да не почвам, че Итачи...Както и да е.I wanna boy that tastes like whiskey and cigarettes.He strokes my kitty cat just like it's his pet. Rawr !
avatar
venom97
Новородено
Новородено
Male
От : ....
Рожден ден : 26.01.1990
Години : 28
Мнения : 2
Дата на рег. : 11.01.2011

blue EGATI IZMISLENATA TEORIQ

on Вто Яну 11, 2011 10:34 pm
AWE KAKVI GLUPOSTI Pi6e6 we Pi4 ZNAE E SE 4e SAGE OF THE SIX PATHS E IMAL DVA Sina ..... ediniqt e bil ot pred6estvenik na uchiha a drugiq na senju ..... i ot tam idva tqhnata neponosimost ..... kakto pi6e v edin sait tozi ot klana uchiha polu4il o4ite na ba6ta si a drugiqt mu sin ot Senju polu4il tqloto mu .... i predi da umre ba6ta im toi izbral po-malkiqt si sin toest tozi ot Uchiha ot togava se zapo4va vrajdata im mejdu tqh

ako ne mi vqrvate pro4etete sami ako mojete razbira se 6toto e na eng http://naruto.wikia.com/wiki/Sage_of_the_Six_Paths !

i molqti se ne pi6i nikvi gluposti za itachi 4e 6te te Kill Top4e ... ovajavam te Man :D aide 4ao ot men
Mega Pwn!
Непобедим
Непобедим
Male
От : Не е известно
Рожден ден : 06.10.1995
Години : 22
Мнения : 5216
Дата на рег. : 09.07.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Basilisk;Samurai 7;Bakemonogatari;Mirai Nikki

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Вто Яну 11, 2011 10:47 pm
Мааа , тоя над мен ме дразни ... dude , u dum ? Или поне четеш ли т'ва , което е писано над теб ... мно'у ясно , че е измислица ... хората имат свободно време и си въобразяват ... то и аз можех така да си въобразя , че да изкарам Sasuke и Naruto първибратовчеди , ама къде свободно време ? Ся тря'а се готвя и за некво състезание в Бургас ... поне ше се разкарам xD Пролетта пък може да ходя до Казънлък , а незнам за националното по Физика дали ше се класирам ... общо взето - осмо класник да си ! Life in 9th grade suh ! xD
avatar
MadKiller
БЛОКИРАН
БЛОКИРАН
Male
От : София
Рожден ден : 23.12.1994
Години : 23
Мнения : 12
Дата на рег. : 19.12.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: naruto

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Сря Дек 28, 2011 11:11 pm
puple_98 написа:Ами представи си това е измислица на Тоби.

Виж , тази информация която си написал е доста обедителна , но аз мисля че си пропуснал нещо ;).
Помисли ако Итачи не е бил добър защо тогава е оставил единствено Саске жив при условие че е имало начин да го убие още като е бил малък , за да не може да му пречи на плановете. За мен това което си написъл не е много основателна причина. А и не вярвам Мадара да блъфира за това. Цитирам думите на Тоби (Мадара , поне някои го мислят за Мадара) ,,За Итачи живота на никому не бил по важен от този на Саске , за това той реши да остави по-малкия си брат жив''. И забележи защо според теб Итачи е бил при Коноха когато е била по време на чуунинските изпити ? Като стареца бе убит от Орочимару той искал да се овери че Саске а и цялото село са добре.И както говорят филмите той главно се присъединил към ''Акатски'' за да ако решат да нападнат Коноха той да се заеме лично за да може да не причинява бедствия на селото.А и защо според теб като се съвзе Саске след битката с Итачи и онзи Тоби искаше да му разкаже историята защо Саске използва Аматерасу ? Защото Итачи е искал да го направи , понеже ако той разбере историята ще иска да нападне Коноха понеже брат му е жертвал сичко за нея и заради нея е убил клана си , за да се избегне 4тата велика нинджа война , рано или късно тя ще стане , както сега в шиппууден епизодите ще има война. А Итачи е убил целия клан за да избегне войната.Представете си клана как щеше да помогне ако не беше убит , представете си най - силния клан в коноха сички шинобита от Учиха , щяха да ги пръснат , Саске и за това е бесен , хваща го яд.


Последната промяна е направена от MadKiller на Сря Дек 28, 2011 11:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Допълнение.)
Suicidex1BG
Новородено
Новородено
Мнения : 1
Дата на рег. : 29.12.2011

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Чет Дек 29, 2011 11:01 pm
MadKiller написа:
puple_98 написа:Ами представи си това е измислица на Тоби.

Виж , тази информация която си написал е доста обедителна , но аз мисля че си пропуснал нещо ;).
Помисли ако Итачи не е бил добър защо тогава е оставил единствено Саске жив при условие че е имало начин да го убие още като е бил малък , за да не може да му пречи на плановете. За мен това което си написъл не е много основателна причина. А и не вярвам Мадара да блъфира за това. Цитирам думите на Тоби (Мадара , поне някои го мислят за Мадара) ,,За Итачи живота на никому не бил по важен от този на Саске , за това той реши да остави по-малкия си брат жив''. И забележи защо според теб Итачи е бил при Коноха когато е била по време на чуунинските изпити ? Като стареца бе убит от Орочимару той искал да се овери че Саске а и цялото село са добре.И както говорят филмите той главно се присъединил към ''Акатски'' за да ако решат да нападнат Коноха той да се заеме лично за да може да не причинява бедствия на селото.А и защо според теб като се съвзе Саске след битката с Итачи и онзи Тоби искаше да му разкаже историята защо Саске използва Аматерасу ? Защото Итачи е искал да го направи , понеже ако той разбере историята ще иска да нападне Коноха понеже брат му е жертвал сичко за нея и заради нея е убил клана си , за да се избегне 4тата велика нинджа война , рано или късно тя ще стане , както сега в шиппууден епизодите ще има война. А Итачи е убил целия клан за да избегне войната.Представете си клана как щеше да помогне ако не беше убит , представете си най - силния клан в коноха сички шинобита от Учиха , щяха да ги пръснат , Саске и за това е бесен , хваща го яд.

Съгласна съм с теб. Не вярвам всичко това да е било част от голям план. Аз съм чела мангата и съм виждала само как съживяват Итачи. И ми дойде на ум че няма начин да е част от такъв голям план , представете си какво би станало ако този който го съживява го убият преди да успее. Според мен всичко върви случайно , макар и по план на автора на творбата.
avatar
itachi200
Новородено
Новородено
Female
Рожден ден : 25.01.1999
Години : 19
Мнения : 4
Дата на рег. : 03.02.2012

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: naruto

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Съб Фев 11, 2012 6:45 pm
Вие цялото ли го прочетохте??!!
avatar
ANIME-MASTER
Аниме/манга/филми/сериали
Аниме/манга/филми/сериали
Male
От : Плевен
Мнения : 1284
Дата на рег. : 30.05.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden,Bleach, Fullmetal Alchemist, Fairy Tail, One Piece

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

on Нед Апр 15, 2012 11:23 am
Не, че нещо, ама това е измислица...
Sponsored content

blue Re: Цялата Истина за Итачи и Клана Учиха

Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите