Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
varto11
Модератор
Модератор
Male
От : Шумен
Рожден ден : 17.11.1997
Години : 20
Мнения : 2039
Дата на рег. : 23.07.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden, Death Note, Fullmetal Alchemist, Another, Avatar the last airbender, Avatar the legend of Korra

blue Последният учебен ден...

on Съб Юни 05, 2010 5:06 pm
Знам, че съм момче, но реших да напиша нещо романтичо, защото се сетих за такова фикче, а и такива фикчета пожънват голям успех. Фикчето е кратко, но толкова можах да се сетя, а също така в информацията за фикчетата пишеше, че трябва да бъдат кратки!

Последният учебен ден …
- Ооо! Днес е последният учебен ден. Ураа! От утре всички сме във ваканция. – това бяха първите мисли, които „изкочиха” в главата на Сакура, след като си отвори прекрасните си зелени очи. Тя отвори прозореца на стаята си и погледна навън. Погледна горещото, жълто Слънце, слушаше песните на птичките и гледаше как облаците „плуват” по синьото безкрайно небе.
Тя влезе в кухнята и си направи закуска. Трябваше да се срещнат със Саске, за да отидат на училище заедно. Сакура се облече с дънки и розова тениска и излезе. Стигна къщата на Саске и почука на входната врата, където пишеше името Учиха. Чернокосото момче се показа на вратата. Беше облечен с най – новите си дрехи, за да се изфука пред гаджето си.
- Здравей Сакура!
- Здравей Саске! Готов ли си да тръгваме?
- Да! Хайде. – това бяха първите думи, които си казаха двамата. Те вървяха по уличката до училище и си говориха за куп неща, какво ще правят през ваканцията, как ще мине последният ден и много други. Стигнаха до училище. На пейките в двора на сградата за учене стояха Наруто и Хината, Тен – Тен и Неджи, Чоджи и Ино.
- Здравей те! – промълви Сакура със звънливия си гласец.
- Здравей Сакура, здравей Саске! – отговориха останалите.
- Днес ще има купон по случай последният ни учебен ден в дискотеката „На седмото небе”. – Каза Ино, оправяйки си косата. Ще дойдете, нали?
- Разбира се! Иска ли питане!?
Звънецът би и всички влязоха в стаята. На дъската бе написано предложението за дискотеката, за да може всеки да знае за предстоящата луда нощ. Имаха по програма шест часа, но тийнейджърите отидоха само, за да си вземат бележниците. Те щяха да избягат от даскалото. Получиха си бележниците и всички бяха доволни от постиженията си. Те излязоха и се запътиха към оживения градски център. Момичетата влизаха в магазините и си купуваха разни работи и нови дрехи за незабравимата нощ, а момчетата търсиха парфюми и облекла.
Така се минаха 3 часа беше време за танците, песните и лудориите. Саске, облякъл супер яка тениска и дънки отиде до двуетажната къща на Сакура с черната си лъскава кола. Той изсвири с клаксона на колата си и момичето с розова коса излезе. Тя не бе толкова ежедневна със своето облекло.
Беше облякла синя, блестяща и толкова красива рокля, беше си сложила страхотен грим, че чак чернокосия неможа да я познае. Така направи и Наруто. Русокосото, синеоко момче беше облечен в изящен костюм с червена вратовръзка, а Хината бе с червена рокля.
Всички се срещнаха на входа и влязоха. Седнаха на маса и си поръчаха де кола, де алкохол, де сок. Никой нищо не каза и затова Шикамару каза:
- Не знам за вас, но не се ли усещате, че сме дошли да се забавляваме, а в момента нищо не правим!? Затова аз отивам на дансинга, за да по танцувам.
- Да, прав е! - казаха Ино и Тен – Тен. Те последваха приятелят си, а после и Неджи последва гаджето си, разбира се, че то бе Тен – Тен.
Това беше идеалният момент Саске да целуне Сакура. Той прегърна страстно и горещо момичето и го целуна по устните й. Хината случайно ги забеляза и промълви на Наруто:
- Наруто… Виж аз… искам… Русокосото момче сложи пръст върху устата на момичето, защото разбра какво искаше. Той също прегърна чернокосото момиче и го целуна. Това беше най – вълнуващият, прекрасен и щастлив момент за Хината. Тя се успокои, че Наруто е разбрал какво е искал да направи. Вече станаха всички от столовете и решиха да се впуснат в танците и музиката. По едно време Неджи пошушна нещо в ухото на Сакура и после я прегърна. Саске не ги забеляза, но Тен – Тен – да. Тя почервеня от ярост, че гаджето й е изневерило, зарони горчиви сълзи и излезе. Неджи я последва, държейки нещо в ръка. Той настигна брюнетката и я спря. Тя му извика:
- Не искам повече да те виждам! Късаме! Туй то!
- Не това което си мислиш! – спокойно й отговори Неджи. Аз исках просто да ти дам това. – той отвори ръката на Тен – Тен и пусна в нея най-изящния златен медальон. Тя го отвори, а в него имаше снимка на двамата. Бързо сложи колието на врата си и се извини толкова много на Неджи, че чак ума й не го побира.
- Прегърнах Сакура, защото ми помогна да ти избера подарък. – каза Неджи. Двамата се върнаха в дискотеката все едно не е станало нищо.
Всички се забавляваха толкова много. Часът удари 4 часа сутринта. Всички решиха да си тръгнат и напуснаха сградата. Сакура се събуди, обърна се и видя, че Саске спи до нея толкова хубаво. Разни мисли се появиха в главата на Сакура. Че вече са във ваканция, че всеки е щастлив. Това лято щеше да бъде пълно с много любов, горещо Слънце и сини вълни. Зелените очи на момичето се затвориха и то заспа с усмивка…There are many things worth living for,
there are a few things worth dying for,
but there is nothing worth killing for.
avatar
`M I N I
Страшна работа съм
Страшна работа съм
Female
От : Saint Petersburg, (Varna)
Рожден ден : 13.04.1996
Години : 22
Мнения : 4080
Дата на рег. : 03.03.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto Shippuuden; Vampire Knight; Death note

blue Re: Последният учебен ден...

on Съб Юни 05, 2010 6:50 pm
Браво, браво  Чудесно си се справил
avatar
Lady D
Голям фен
Голям фен
Female
От : Враца
Рожден ден : 05.12.1996
Години : 21
Мнения : 2126
Дата на рег. : 26.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: D.grey man,Seikon no Qwaser,FMA,FMA brotherhood;

blue Re: Последният учебен ден...

on Нед Юни 06, 2010 8:05 pm
тия фикчета са ми от любимите много харесвам такивааа :kisss: blush
Sponsored content

blue Re: Последният учебен ден...

Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите