Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
Amu-chan
Побъркан
Побъркан
Female
От : Балчик
Рожден ден : 23.05.1999
Години : 19
Мнения : 3618
Дата на рег. : 26.05.2008

blue Киба Инузука

on Съб Ное 07, 2009 12:58 pm
Киба Инизука
Киба е познат с почти симбиозната си връзка с кучето си Акамару, двамата са винаги заедно. Киба е изключително предан на Акамару, и е склонен да рискува собствения си живот за да спаси този на Акамару. Киба придобива няколко подобни на кучешки умения, за времето прекарано с Акамару. Едно от тези умения е разбирането на лаят на Акамару и не харесването на храни които не може да дъвче. Също така Киба е много лоялен, макар че не показва, че го грижа за съотборниците му. Той е част от отбор 8 (покъсно отбор Куренай) заедно със съодборниците си Шино,Хината и лидера им Куренай.
Акамару също така играе много важна роля присаединявайки се към битка в която участва Киба, той му помага да атакува противниците си, също така той използва своят добре развит нюх за да помага на Киба да открива предмети. Тъй като Акамару е по-добър в битките, Киба типично започва битка исползвайки техники като: Четири лапи (四脚の術 Shikyaku no Jutsu, На български"Имитация на звяр"). За да може да изглежда по „див“ преобладавайки тези техники увеличават неговата бързина, сила, удължават ноктите му. И както се превежда името му (Киба-нокът)му позволява да се движи със/с своите крака и ръце. Също така Киба може и да събира чакра в носа си, при помощ на което може да открива други миризми. Във/в втора част (Naruto Shippuuden) той развива това качество да такава добра степен, че може да открие у надуши неща които дори кучетата не могат. КОгато Киба и Акамару се обединят за да испълнят някоя техника те могат да нанесъм много рани на своят опонент. Те много често се съюзяват и исползват техники като: 人獣混合変化・双頭狼 Jinjū Konbi Henge: Sōtōrō,на български: двуглав вълк . При помощ на тази техника те се обединяват и се трансформират в един огромен двуглав вълк който атакува с неизмерима бързина и сила. Понеже Акамару притежава своя собствена чакра, Киба трябва да помисли колко чакра от своята ще израсходва за въпросната трансформация/техника.
В първа част на Чуунинският испин Киба и Акамару се бият срещу Наруто Узумаки, при което победата е в полза на Наруто. В мисията за връщнето на Саске двамата се исправят срещу Сакон от „Четворката на Звука“ точно преди Сакон да успее да убие Киба, Канкуру идва и успява да победи сакон с своето джутсу.
Допълнителна информация:
Име: Инузука Киба
Страна: Страната на огъня; Скритото село Коноха
Години: 15
Височина: 152.5 cm (първа част)
Тегло: 43 Кг (първа част)
Рождена дата: 7 Юли
Кръвна група: B
Ранк: Чуунин
За първи път се среща в: Глава 34; Епизод 01


~Sterling Knight Fan~

Spoiler:
Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите