Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
Yukana
Състезател
Състезател
Female
От : София
Рожден ден : 19.02.1994
Години : 24
Мнения : 1383
Дата на рег. : 21.02.2009

blue Демони

on Нед Окт 11, 2009 7:47 pm
Тази страница е списък с демоните в анимето и мангата Наруто, създадени от Масаши Кишимото. Ние познаваме 9 демона познати като Бижуу (Bijuu). Бижуутата са зверове, които преливат от чакра. Всяко Бижуу се познава по броя на опашките, които има. Всяко от тях има свой домакин, в който е запечатан. Този домакин се нарича Джинчуурики.


Шукаку
Шукаку (Ичиби) е едноопашата миеща мечка. Досега той е запечатван два пъти, като третият му домакин е Гаара. Шукаку е запечатан в него веднага, след като когато Гаара се е родил. Така той може да манипулира пясъка на Гаара без дори да е нужно домакинът му да прави нещо.

Страничният ефект от притежанието на този демон е, че Гаара не може да спи. Или поне ако заспи, Шукаку ще поеме контрола над него, както стана в края на Чуунинските изпити.

Ниби
Ниби е двуопашата котка, която издиша огън. Тя е запечатана във Югито от Селото скрито в Облаците.

Тя е втората по сила във селото и има способността по всяко време да се превръща напълно във Ниби. Ниби има способността да изтрелва огнени топки от устата си. За разлика от Наруто и Гаара, Югито няма проблем с приятелите, и всички я възприемат нормално.


Самби
Самби е триопашато животно, което прилича на голяма костенурка.Способностите които притежава този демон са - мъгла която кара тези които са в мъглата да виждат спомени за хора,убийство.Другата му способност е много твърда черупка с която се защитава от всякакъв вид атаки.Да не забравяме и още една - събира с чакрата си в голяма топка въздух и после я изтрелва срещу противника си.В корема на Санби е много трудно да се намери изход зашото корема му е сякаш направен от стомана. Уникалното при него е, че той няма нужда от домакин и за сметка на това демонът не показва никакви качества да има мозък. Но има едно момче на име Юкимару което може да контролира силата на Санби.


Йонби
Йонби е нещо като голяма оранжева горила. Запечатан е в нинджа от селото в камъните.


Гоби
Гоби е петоопашатият демон също запечатан в нинджа от селото в камъните. В японската митология той взема формата на куче. Неговите опашки са пет - 1-вата е въздух , 2-рата е огън, 3-тата е вода, 4-тата е светкавица и 5-тата е земя.Този демон има способноста да използва и 5-те елемента. Но е доста трудно да се определи какво е всъщност. Гоби е един от най-силните демони.

Рокуби
Рокуби е шестоопашато същество, много наподобявощо слузест гол охлюв. Запечатан е в нинджа от селото скрито в мъглата.

Шичиби
Шичиби е седемопашатият демон, който много прилича на водно конче. Запечатан е в конойчи от селото скрито във водопада. Шичиби е един от най-силните демони.

Хачиби
Хачиби е осем-опашатият демон. Той взема формата на минотавър с пипала на октопод и е зелен на цвят.Той е запечатан в Килър БиПреди да се появи Кюби тои е познат като кралят на Бижуус но сега е 2-ри по сила сред 9-те демони

Кюби
Това е бижу във формата на Лисицата С Деввет Опашки,и най-силна от всички.Причината за неговата сила е много проста:Киюби има неизчерпаем лимит от сила,печелейки си титката"Крал на Бижу".Силата, произвеждаща в неговият Огнен Печат,в резултат от стогодишна битка с Ямата но Орочи,се изчерпва:но Киюби продължава да стои готов за битка.Tова е доста хитро и умно. ІСтитуацията в Древната Войнана Деветте БогаІ:Проведена 4 пъти,всичките спечелени. Победи. Победи:Некомата,Хоуку,Райджу,Ямата но Рочи. Мит:В неясни обстоятелства Киюби продължава да трепе всичко по пътя си към намирането на човекът,който го е събудил,и този,който е успял преди да го запечата(Възможно е да е бил Йондаиме).Ямата но Рочи,обаче не му каза че тоаи,който го съживи е бил самият Осмоопашат. Японска митологична история:Киюби но Йоко е най-силното(ниво S)Бижу в Японската Митология.Тялото му има червена козина;Киюби представя Огненият Елемент.Способностите му са уникални.Заради това,че досега не е бил побеждаван от нито един ЙокаЙ,неговата тотална не може да се определи.Опашките му създават въздушни циклони като се въртят,и Киюби продължава да изкормва враговете си с огромните си челюсти.В същото време козината му може да мята огнени топки,подобни на метероиди,заличавйки села.В древните войни на Бижутата,битки е причината в Хокоу да бъде жестоко наранен,и в Некомата почти умиращ,но продъжава да се бие с Киюби,е победен и мечът получава дупка,любезността на нашите китсунета. Способности:атаки на Огненият Елемент,Огнени челюсти,и други способности оценени над Бижу Ранг1 по сила и чакра. Символичен Елемент:Огън(Бог на Огъня) Произхождащ/Открит в:Скритият Олтар на Боговете в Кобе Лични записки:Как то търси този,който го е запечатал.Би било хубаво сиюъщо,ако Оро е бил причината за събуждането на Киюби - причината Киюби да атакува селото най-вероятно е била,защото това е било последното място,където е бил забелязан. Допълнителна информацуя за Киюби:Киюби е интелигентен демон способен да говори и има печално тежка съдба.Може би са били чисто егоистични причини,но е споменато,че ако Наруто умре,Киюби ще умре заедно с него.Изглежда,че Киюби има омразно уважение към Наруто и дори повече към Йондаиме.Плам няма комп. Аз съм Гери и ще играя от нейния акаунт
Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите