Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
Yukana
Състезател
Състезател
Female
От : София
Рожден ден : 19.02.1994
Години : 24
Мнения : 1383
Дата на рег. : 21.02.2009

blue Шодай

on Нед Окт 11, 2009 7:38 pm
Първият Хокаге (на японски: 初代火影, Шодай Хокаге) е измислен герой от японското аниме и манга серии Наруто, създадени от Масаши Кишимото.

Шодай е по-големият брат на Нидайме и е дядо на Цунаде и Наваки. Като лидер на горския клан Сенджу, той сключва съюз с лидера на клана Учиха - Мадара Учиха. Този съюз довежда до образуването на Селото скрито в Листата (Коноха). Първият използва своите уникални Мокутон умения за да създаде селото. Шодай и Мадара водят спор за това как да управляват Коноха, който довежда до битката им в Долината на Края, спечелена от Първия.

След смъртта на Шодай, Орочимару извлича ДНК от тялото му и я инжектира в 60 опитни субекта с намерението да възпроизведе Мокутона. От тях оцелява единствено Ямато, който е надарен с уменията на Първия.

Години по-късно Шодай и Нидайме са възкресени от Орочимару за да се бият срещу техния бивш ученик, Сарутоби. Неспособен да ги победи, заради напредналата си възраст, Третият Хокаге заключва душите им, обричайки ги на непрестанна битка във вечността.Плам няма комп. Аз съм Гери и ще играя от нейния акаунт
Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите