Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
Amu-chan
Побъркан
Побъркан
Female
От : Балчик
Рожден ден : 23.05.1999
Години : 19
Мнения : 3618
Дата на рег. : 26.05.2008

blue Яманака Ино

on Нед Окт 11, 2009 1:53 pm
Ино Яманака (на японски: 山中) е измислена героиня в японското аниме и манга серии Наруто. Тя е единствената жена-нинджа в 10-и отбор от Селото скрито в листата (Коноха), в който са още Чоджи Акимичи и Шикамару Нара. Тя познава Сакура Харуно от времето, когато двете са били деца. Когато двете откриват, че харесват едно и също момче - Саске Учиха, Сакура прекъсва приятелството им, за да станат вечни съперници за чувствата на Саске. По-късно двете подобряват приятелството си по време на предварителните мачове за изпита за чуунин, където се елиминират взаимно. В анимето, когато Сакура започва развитието си като медицинска нинджа и демострира напредъка си, Ино я моли ѝ помогне да се развие в тази насока, за да е полезна на приятелите и съотборниците си.
В бойните техники, Ино Яманака специализира в техника за придобиване на котрол над противниковия мозък. Същата техника е демонстрирана от баща ѝ по време на нападението над Коноха от страна на Орочимару и Селото скрито в пясъка. Техниката на Ино се различава от използваната от баща ѝ, с това че тя премества своето съзнание в противниковото тяло и поема контрол над него. Тази техника има недостатък, че при пропускане на целта, нинджата, която я използва губи съзнание за период от време и е напълно незащитена за атаките на противниците сѝ. Също тази техника повече се препоръчвана за разузнаване, отколкото за бой.
Ино използва и друга техника която кара противниците да правят това което тя мисли ,но трябва да бъде на 4 метра от противниците за да проработи.Ино може да използва и медицинското нинджуцу.По този начин тя лекува свойте другари.

В свободното си време Ино Яманака работи в магазина за цветя на майка ѝ. С времета тя става ненадминат майстор по икебана.
В Naruto shippuuden тя става чуунин, но понеже Саске го няма тя си харесва Сай, той прилича много на Саске.


~Sterling Knight Fan~

Spoiler:
Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите