Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
Amu-chan
Побъркан
Побъркан
Female
От : Балчик
Рожден ден : 23.05.1999
Години : 19
Мнения : 3618
Дата на рег. : 26.05.2008

blue Хатаке какаши

on Нед Окт 11, 2009 1:52 pm
Какаши Хатаке е нинджа от ранг Джонин и лидер на 7 група, в която са Генините: Наруто Узумаки, Сакура Харуно и Саске Учиха. Той още е познат като Копиращия Нинджа или Какаши Шаринган, защото е копирал повече от хиляда техники благодарение на неговото Шаринган-око. Единствената техника, която Какаши не е копирал е Чидори, също познато като писък на 1000 птици и Гръмотевично острие. На 5 годишна възраст той става Генин, на 6 Чунин, а на 13 той вече е Джонин. Неговите съотборници са Обито Учиха и Рин. Техен лидер е Четвъртият Хокаге Минато Намиказе. Какаши е син на Сакумо Хатаке нинджа с изключително умение, което му донася прякора "Белият зъб на Коноха", заради неговата бяла чакра, а и заради неговия остро бял цвят на косата. Репутацията на Сакумо е сравнима с онази на тримата легендарни Санини, но неговото отношение се оказа неговото унищожение. Сакумо прекратява мисия,която струва скъпо на неговото село.
Какаши е постигнал много през младините си. Той е бил ученик на човека, станал и Четвъртия Хокаге, поемайки ролята на командир на неговия екип. По време на военна мисия, за разрушаване на мост, в помощ на нинджите от Селото скрито в листата и да спре тези от Селото скрито в Камъните, Рин от отбора на Какаши е отвлечена. Какаши отказва да тръгне да я спаси като казва, че тези които не спазват правилата са боклуци. Но тогава неговия съотборник - Обито Учиха, допълва, че тези,които изоставят приятел в беда са по-долни и от боклука. Тогава Обито тръгва да търси Рин, а Какаши го проследява. Обито попада в засада, но Какаши го спасява. По време на битката той губи лявото си око. Те спасяват Рин, но попадат в засада на нинджи от Селото скрито в Камъните, които ги нападат с камъни. Един от камъните е щял да падне върху Какаши, но Обито го спасява като позволява камъка да падне върху него и да смаже дясната му половина. Той казва на Рин да изкорми и да сокетне неговото Шаринган-око в Какаши. По този начин, Какаши получава своето прочуто Шаринган-око.Те мислят че Обито е мъртъв но в анимето Наруто Шипуден той не е Тоби от Акатски.

Той е юбер лийт нинджа! След повечето му битки,враговете му не са виждали неговото Шаринган-око,но след като го получава става известен с него. Когато се бие с него срещу врагове, които не са го виждали, те се изненадват на него и на новите възможности на Какаши.С помощта на Шарингана и своята техника Чидори, той се опитва да копира техниката на Четвъртия Хокаге - Расенган.


~Sterling Knight Fan~

Spoiler:
Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите