Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
Amu-chan
Побъркан
Побъркан
Female
От : Балчик
Рожден ден : 23.05.1999
Години : 19
Мнения : 3618
Дата на рег. : 26.05.2008

blue Тсунаде

on Нед Окт 11, 2009 1:51 pm
Цунаде (на японски: 綱手, в превод: котвено въже) е героиня от манга анимацията Наруто. Тя е част от Трите легендарни нинджи - Тримата Санини (на японски: 伝説の三忍) - Цунаде, Орочимару и Джирая. Цунаде харесва своят съотборник Джирая и Наруто.
Запазена марка на Цунаде е нечовешката ѝ сила, произлизаща от отличния ѝ контрол на чакрата. Освен това тя е силно надарена нинджа-лечител. Комбинацията от двете умения ѝ позволява да използва почти мигновена форма на регенерация.
В допълнение Цунаде може да призове Катсуя (на японски: カツユ), гигантски охлюв. Той разполага с редица умения, на които тя няма еквивалент - киселинна плюнка и репликация. В епизодите по-нататък Цунаде взима Сакура Харуно за своя ученичка и я прави ниджа-лечител.
Цунаде е претърпяла много загуби. Като първо умира брат ѝ Наваки неговата мечта е да стане Хокаге и е много палав и буен. Цунаде му подарява един медальон-кристал който беше подарък от първия хокаге на неговата внучка. Брат ѝ умира като се опитва мечтата му да стане реалност, със силата си на ниджа-лечител, Цунаде се опитва да спаси брат си, но не успява. Тя си взима медальона с мъка. Не след дълго Цунаде среща един човек на име Дан и неговата мечта също е да стане Хокаге, като го гледа Цунаде си спомня за брат ѝ. Така тя става много близка и с този неин приятел и му подарява медальона-кристал, като е решила,че той ще принадлежи на най-скъпите хора за нея. След време обаче той бива ранен тежко по време на война и тя не успява да го спаси.Взима медальона и от него за да го даде на друг за нея скъп човек.Но от тогава Цунаде вярва ,че мечтата на някой да стане Хокаге е безсмислена и ще доведе до смъртта му. След много време Цунаде вижда брат си и другото момче в Наруто .Тя се опитва да му обясни, че мечтата му е безсмислена, но Наруто никога не се предава. При битката с Орочимаро, Наруто едва не загубва живота си за да спаси Цунаде. Чак тогава тя повярва в него и той ѝ даде сили. Цунаде не можеше да спаси Наруто с Лечебната си сила тогава сълзата ѝ падна върху печата ( който се намира на корема на Наруто) и той се събуди, но не можеше да се движи.Цунаде му даде медальона-кристал, който и беше наследство от дядо и - първият хокаге и даде всичко от себе си за да не загуби и Наруто. Цунаде е на 51 години, но използва вид джутцо за да промени външния си вид като така изглежда като 20-годишна жена.


~Sterling Knight Fan~

Spoiler:
Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите