Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
Schweinsteiger
Състезател
Състезател
Male
От : с.София
Рожден ден : 13.04.1996
Години : 22
Мнения : 1451
Дата на рег. : 22.07.2008

blue Хокагета

on Пон Сеп 14, 2009 8:53 pm
Първи хокаге


Страна: Скритото село Коноха
Години: НЗ
Височина: 185.1 cm
Тегло: 74 kg
Рожденна дата: НЗ
Кръвна група: НЗ
Ранк: Каге
Статус: Мъртъв
За първи път се среща в: Глава 118; Епизод 69

Първият Хокаге е основателя на Коноха и използва Мокутон техниките си за да го издигне. Той е по-големия брат на Втория, и дядо на Тсунаде. Той е познавал Мадара и Какузу, които по-късно е трябвало да победи. Първия е виждал хората в Коноха като част от самия него и ги е слагал преди всичко.
Той е призован от Орочимару в битката срещу Третия, на който се наложи да запечата част от душата му за да го победи. Преди победата, Първия използва джуцуто “Безкрайна Тъмнина” и поставя Третия в непрогледен мрак, позволявайки си да го атакува изненадващо.
В по-ранните години Оро инжектира ДНК от Първия в експериментални обекти, които са около 60, за да се опита да направи точно копие на техниките Мокутон. Само един от тези обекти с името Ямато е оцелял и е наследил уменията на Първия.
Страна:Стараната на огъня, Скритото село Коноха
Години: НЗ
Височина: 182.3 cm
Тегло: 70.5 kg
Рожденна дата: НЗ
Кръвна група: НЗ
Ранк:Каге
Статус:Мъртъв
За първи път се среща в: Глава 118; Епизод 69
Вторият Хокаге е по-малкият брат на Първия,и чичо на Тсунаде.Той до голяма степен допринася за установяването на Коноха.Той се гордее много с със своите по-висши умения в битки,и има много добри умения с водните джуцута.Такова умение е Суитон:Суйшоха ,което му позволява да създаде голямо водно тяло с което да напада другите.Той е учителя на 3-тия ,Хомура Митокадо и Кохару Утатане,и е бил този който е определил Сарутоби за свой наследник.Той е призован от Оро в битка срещу 3-тия,който запечатва част от душата му за да го победи.В епизод в Страната на чая, е открита сабята на 2-ия ,която се нарича Райжин,чиито острие е от чиста основана на светкавица енергия и се дърпа към дръжката.Въпреки чистотата на светкавицата ,острието може да бъде пукнато и счупено както обикновена сабя,както и става в края на епизода

Страна: Страната на огъня;Скритото село Коноха
avatar
ladysakura
Приятел
Приятел
Female
От : София
Рожден ден : 11.03.1998
Години : 20
Мнения : 962
Дата на рег. : 19.09.2009

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Bleach, FMA, DGM, KWMS..

blue Re: Хокагета

on Съб Дек 12, 2009 6:37 pm
Хокаге е най-високата степен на нинджа ранг в Селото скрито в Листата (Коноха). Хокагетата, управлявали Селото скрито в листата, са Шодай (Първият Хокаге), Нидайме (Вторият Хокаге и брат на Шодай), Сарутоби (Третият Хокаге), Йондайме (Четвъртият Хокаге) и Годайме (Петият Хокаге). Годайме е Цунаде - една от Тримата Велики Саннини (Джирая, Орочимару и Цунаде).


Казекаге е най-високата степен на нинджа ранг в Селото скрито в Пясъка. Казекагетата, управлявали Селото скрито в Пясъка са пет, като Петият Казекаге е [Гаара].


Мизукаге е най-високата степен на нинджа ранг в Селото скрито в Мъглата.


Райкаге е най-високата степен на нинджа ранг в Селото скрито в Облаците.


Цучикаге е най-високата степен на нинджа ранг в Селото скрито в Камъните.
Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите