Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
SsmokerR_In_Chains
Новородено
Новородено
Мнения : 2
Дата на рег. : 20.03.2015

blue Best friends

on Пет Мар 20, 2015 7:45 pm
Това е първият ми фик :Д надявам се, да Ви хареса :) Става дума за две най - добри приятелки, които са заедно от малки и си намират друга приятелка. Когато Джейд (1 година по - малка) е извън града и вероятно отсъства от училище, Нона (по - голямата) излиза с тяхната нова приятелка Антоанина, а Джейд няма доверие на Антоанина, понеже мисли, че тя ще настрои Нона срещу нея и никога няма да си я върне. Ето, че Антоанина се опитва да скара момичетата. Джейд обяснява на Нона, за проблемите и притесненията си и между тях изниква скандал, че Джейд няма доверие на по - голямата си приятелка. Джейд й обяснява, че много я обича и, че не иска нищо и никой да ги раздели и, че тя не иска да я изгуби. Нона побеснява и двете се разделят, като отива при Антоанина. ( всичко ще го пиша отначало, споко хд ). Двама нови ученици идват в класа им. Единият се казва Гаара, а другият Канкуро. Те са братя. Приятно четене, дано ви хареса :)

I-ва глава
Джейд и Нона вървяха заедно за училище и както всяка сутрин, те не спираха да се смеят, дори не знаеха защо. Беше есен. Нона ритна голяма купчина жълти и червени листа и те се разпръснаха по пътя. Джейд се засмя и каза:
- Обичам всяка сутрин да вървя до теб! - в този момент красивите зелени очи на момичето видяха Антоанина. Антоанина - красива, популярна с руса коса, беше тяхната най - добра приятелка. Но Джейд не мислеше така. Тя въздъхна тихо с отегчение, а Нона се втурна към Антоанина и я гушна:
- Нинааа! - засмя се Нона. Джейд не каза нищо и отново въздъхна. Такива мисли й минаха през главата.
- Здравей, Нона! - каза тя и когато видя зеленоочката, усмивката падна от лицето й за кратко, извъртя очи и отново погледна Нона, усмихвайки се.
- Хайде да тръгваме! Ще закъснеем за часа. - каза Джейд, но момичетата не й обърнаха внимание, защото бяха заети да се смеят. Джейд погледна надолу за малко и тръгна напред. Нона я видя и затича към нея.
- Хей, извинявай. - каза тя с усмивка. - Просто си говорихме. Изчакай Нина. - Джейд се закова на място. Защо трябваше да чака човек, който я мрази? Тя погледна приятелката си и каза:
- Съжалявам, Нона... Трябва да побързам, преди да закъснея за часа. - тя се усмихна и я гушна. - вие ако искате вървете, аз ще побързам.
- Добре. - каза Нона и също я гушна. Джейд вървеше сама по пътя и си мислеше за Антоанина. Как понякога е мила, друг път е груба, както днес. Всякакви лоши мисли минаха през ума й. В този момент, тя чу стъпки зад себе си. 4 момичета пънкарки вървяха зад нея и я обсъждаха.
- Сигурно и тя е девствена, като Антоанина. Нона отдавна не е девствена. - дочу да прошепва едната.
- Погледни й косата - няма никакъв стил за прически. Поне един цветен кичур да имаше. - прошепна и другата.
- И дори няма... - понечи да довърши другата, когато Джейд се обърна към момичетата и каза:
- Какво нямам? Не ви ли омръзна да избивате комплекси на хората? - ''Водачката'' на тази банда я погледна и каза:
- Какъв ти е проблема, хлапе? - тези думи накараха Джейд да се скове на място. Накрая тя каза:
- Защо обсъждате приятелката ми? - тя попита и леко потрепера от страх, да не я ударят или нещо такова.
- Нона? Хах. Само си мислиш, че ти е приятелка. Откакто се върти покрай тази Антоанина.... - по - голямата се изсмя иронично.
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ.


Върнете се в началото
Similar topics
Permissions in this forum:
Можете да отговаряте на темите