Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
Dredewey
Прохождащо
Прохождащо
Male
От : Своге
Мнения : 15
Дата на рег. : 03.08.2014

blue Нов фенфик (fairy tail and naruto fic)

on Нед Авг 03, 2014 8:12 pm
Това е първия ми фик надявам се да ви хареса !
Dredewey
Прохождащо
Прохождащо
Male
От : Своге
Мнения : 15
Дата на рег. : 03.08.2014

blue Re: Нов фенфик (fairy tail and naruto fic)

on Нед Авг 03, 2014 8:13 pm
скоро ще пусна първата част надявам се да го прочетете.. :)
Dredewey
Прохождащо
Прохождащо
Male
От : Своге
Мнения : 15
Дата на рег. : 03.08.2014

blue Re: Нов фенфик (fairy tail and naruto fic)

on Нед Авг 03, 2014 8:23 pm
Кратко описание преди да започна фика:
Действието се развива в Токио.Главни действащи лица са именно учениците от двете най-хубави училища в града.Училище "Фейри Тейл" и училище "Коноха".А именно от Фейри Тейл героите са Грей Фулбастър и неговата банда включваща Натсу Драгнийл, Лаксъс и Гаджийл.Още така герои от там са Луси,Ерза,Джувия,Мира Джейн.От "Коноха" участниците са бандата на Наруто Узумаки и Саске Учиха.В тази банда са още Шикамару и Неджи.Също така участват и Хината,Сакура,Ино и Тен Тен.
В този фик ще се разказва именно за битката между тези две училища.В фика ще има много любов, драма,екшън и понякога 18+ сцени...Надявам се да има читатели и тези читатели да останат доволни.. :)
Dredewey
Прохождащо
Прохождащо
Male
От : Своге
Мнения : 15
Дата на рег. : 03.08.2014

blue Re: Нов фенфик (fairy tail and naruto fic)

on Нед Авг 03, 2014 10:25 pm
ПЪРВА ГЛАВА !!Част първа !

Поредния слънчев и много горещ ден в Токио.Въпреки че беше сутрин слънцето напичаше над големия град.Беше толкова топло и слънцето грееше толкова силно, че жителите на града имаха чувството, че асфалта се топи под краката им.Всички птици и животинки се бяха покрили. Улиците бяха тихи.Разбира се имаше и изключения, а именно бандата на Наруто,Саске,Шикамару,Неджи те вървяха към своето училище и разбира се бяха отново закъснели, но като че ли на тях не им пукаше.Те вървяха към училището и се смееха на глас. А сега нека ви разкажа за тях.Наруто Узумаки - богато семейство,но пълно с трагедий.Майката и бащата на Наруто бяха загинали в катастрофа, но му бяха оставили достатъчно пари да осигури образованието си..Въпреки че той беше на 17 години живееше съвсем сам.Той беше доста известен и често дружеше с най-добрия си приятел - Саске Учиха. Наруто имаше руса коса и сини очи,той беше много готин и много от момичетата буквално се лепяха за него.Неговия най-добър приятел - Саске Учиха.Той беше от знатния род Учиха.Живееше в голямо имение с брат си и десетина прислужници.Той беше в класа на Узумаки и бяха най-добри приятели още от малки. Саске имаше черна коса и черни очи дълбоки като космоса.Шикамару Нара. Бедно момче живеещо с сестра си - Темари.Той се отличаваше с това, че беше умника на класа.Той беше с черна коса вързана на кок] И последния от бандата беше Неджи Хюга.Той беше висок и с черна дълга коса стигаща до раменете му.Той беше от богатия род Хюга, но живееше с братовчедка си Хината. Той имаше приятелка Тен Тен. И така тази групичка от четри човека вървеше към училището "Коноха".Когато влязоха в двора на училището те видяха че навън нямаше жива душа..Явно всички бяха в час вече..
-Уффф, директорката пак ще ни вика - измърмори Шика
-Оооо неее, миналия път ни наказа да чистими стаите след часовете - извика Неджи
-Хайде банда, към класната стая - извика с цял глас Наруто Узумаки и посочи с пръст училището като тръгна най-отпред като някакъв лидер.Момчетата се зачудиха, огледаха се накои да не ги е чул или видял и накрая нямаха избор освен да последват русокоското.


Съжалявам че е толкова кратко но това е само 1 част.Надявам се да ви е харесало въпреки че няма нищо особено в тази част както и в следващата,но от втора глава действието ще започне да се развива!
Dredewey
Прохождащо
Прохождащо
Male
От : Своге
Мнения : 15
Дата на рег. : 03.08.2014

blue Re: Нов фенфик (fairy tail and naruto fic)

on Нед Авг 03, 2014 10:52 pm
ПЪРВА ГЛАВА!!Част втора!

Докато Узумаки и другарите му бяха вече в класната стая и се приготвяха за момента в който директорката ще ги извка в кабинета си, момчетата от училище Фейри Тейл бяха избягали от часовете и пиеха бира в една градинка.Бандата се състоеше от Натсу Драгнийл.Самотно момче, живеещо само, отбягван като малък и игнориран.Това се промени, когато в живота му се появи най-добрия му приятел - Грей.Натсу имаше необикновена розова и рошава коса.Той беше душата на компанията.Грей с черна коса.Той приличаше доста на Саске.Имам предвид и той беше от богато семейство и живееше само с прислужниците в голямо имение.Лаксъс - голям мускулест мъж.Беше доста силен и всички се страхуваха от него имаше и руса коса.Беше внук на директора на училище Фейри Тейл.Наскоро беше дошъл от град Магнолия.Гаджийл пък беше приятел с Грей още от малък, но неговите родители се преместили в друг град и Гаджийл и Грей се разделили.Преди две години Гаджийл се върна в Токио и се сприятели с Натсу и Лаксъс.Така станаха една банда, която излизаше често и правеше доста глупости.Те бяха арестувани доста пъти заради проблеми с алкохола (с това нямам предвид че са алкохолици).
Докато седяха на една пейка в една градинка близо до центъра на града си говореха по всякакви теми.Дори засегнаха темата за училище "Коноха".
-Пуфф лятото идва и тези проклетници от "Коноха" ще си платят - измрънка под нос Натсу.
-Миналата година създадоха доста проблеми, но сега ще си получат заслуженото - отговори Лаксъс.
-Хей, хей - прекъсна ги Грей.Защо коментираме тези тапаци ?? - учуди се Грей.Искам да се насладя на биричката си и на момичетата - засмя се той.
-Момичета ли ?? - попита Натсу.
-Ти сляп ли си виж на пейката до нас...там са откакто сме тук и само ни гледат.В този момент всички се обърнаха натам и ги погледнаха.Момичетата гледаха момчетата и обратното...стана неловко.
-Тапаци....защо всички погледнахте бе ?? - извика Грей.
В този момент звънна телефона на Гаджийл.
Когато затвори той изглеждаше доста уплашен
- Хей какво става? - попита Лаксъс.
-Ъъъъ...обади се Леви и каза че директора Макаров ни търси.Загазили сме.(Леви - гаджето на Гаджийл, синя коса, очила доста сладко момиче което също така беше отличника на класа).
-Тогава по добре да тръгваме - каза Натсу и скочи от пейката.
В този момент момчетата тръгнаха.Когато Грей стана се обърна към пейката на момичетата и им намигна след което си хвърли бирата и тръгна след приятелите си.И така се запътиха към училището.Точно в това време беше и голямото междучасие.Когато те влязоха в двора на училището едно момиче се затича и целуна Гаджийл...да именно Леви.Те отделиха устни след няколко секунди.Всички ги бяха зяпнали.
-Хей скъпа,довечера у нас - каза Гаджийл и тръгна към директора без да му пука че всички са го зяпнали.Точно в това време през голямото междучасие бандата на Узумаки и Учиха се запътиха към кабинета на директорката.Когато стигнаха пред вратата Узумаки се прекръсти и натисната ръчката на вратата....Междувременно същото се случваше в "Фейри Тейл"


И така драги ми читатели(ако има такива) дано ви е харесало. Това беше цялата първа глава.Тази глава беше повече описателна но от следващата действието започва !
Dredewey
Прохождащо
Прохождащо
Male
От : Своге
Мнения : 15
Дата на рег. : 03.08.2014

blue Re: Нов фенфик (fairy tail and naruto fic)

on Пон Авг 04, 2014 9:20 pm
Глава втора ! Надявам се да имам читатели в отдел коментари може да пуснете някое коментарче също така да четете втория ми фик "Големия турнир"..И така втора глава започва !!

/При Наруто,Саске,Шика,Неджи/

Четрите момчета влязоха в кабинета на директорката Цунаде.Още от вратата Цунаде им се развика:
-Какво си мислите вие бе??Че като другата година завършвате може да не влизате в часовете ли ?? - извка срещу тях Цунаде.
-Ама ние просто закасняхме...иначе бяхме в час - каза тихо Саске.
-Я не ме лъжи Учиха - сопнато отвърна Цунаде.Ще ви накажа! В продължение на две седмици ще чистите училището !! - каза тя и ги изпъди от кабинета.
-Хах Наруто, леля ти е луда - каза Шика (точно така Тцунаде беше леля на Наруто)
-Ха не си я виждал като е пияна - засмя се Узумаки.Но това определено беше грешка, защото в този момент Цунаде излизаше от кабинета и чу всичко след което нанесе удар по главата на Наруто.
-Офф, от този удар ще ми излезе цицина - каза Наруто след като вече бандата беше на двора и се приготвяше да си тръгва..Те обаче не искаха да си ходят и се разбраха да се помотаят малко по улиците.
/При Натсу и другите/
Натсу смело влезе в офиса на директор Макаров.Другите го последваха.Започна караница, директора замалко да получи инфаркт от толкова нерви и крясаци.Четрите момчета също бяха наказани.Още по-лошо стана когато усети мириса на бирата идващ от внука му - Лаксъс.
-Ахх ти сега ще звънна на майка ти - заплаши го той. Определено Лаксъс щеше да го чака конско вкъщи, затова реши да не се прибира.Предложи на другите да се поразходят.И това и направиха.Ходеха и се смееха.Натсу разказваше някакви глупави вицове, които само той си разбираше.Докато се разхождаха започна да се стъмва..те минаха през един парк, а в този парк на една пейка видяха не кой да е, а самата банда на Наруто.Когато Наруто и компания забелязаха момчетата от "Фейри Тейл" скочиха от пейката и застанаха лице в лице с тях.
-Ахх копеленца - изръмжа Натсу като запретваше ръкави.Наруто също беше готов за бой.Те се гледаха няколко минути..напрежението се усещаше във въздуха.Точно когато всички бяха готови да налетят някакъв глас ги прекъсна.
-Ха това да не е няква сбирка на педали ?? - подхили се единия.
-ЗЕРЕФ ?? - извикаха всички в един глас.
-Значи най-накрая те пуснаха от затвора ? - попита Саске.
-Да и мен - каза друг непознат глас.
-ПЕЙН ?? - отново се повтори ситуацията.
Да това беше бандата на братята Зереф и Пейн.Те бяха престъпници и дори убийци.Бандите на Натсу и Наруто без да искат ги пратиха в затвора и сега са загазили.
-Хей копеленца днес ще умрете - каза и трети глас.
В този момент още шест момчета се показаха на единствената лампа.
-Уоу разширил си бандата си Пейн - каза Гаджийл.
-Да и сме готови за отмъщение - добави Зереф.
И така започна бой. Наруто се зае с едно момче Дейдара...разбира се Наруто се озова на земята пребит..Всички от групата на Наруто бяха пребити..докато тези от "Фейри Тейл" все още се държаха.По-скоро само Натсу се държеше на крака.Той не се отказваше.Едно момче му налетя, а Натсу му забоде един удар в главата и го повали.После му скочиха още двама, но той успя да ги повали.След това се затича към Дейдара.
-Твой ред е боклук - извика Натсу.
-Я се спри бе копелдак - извка Дейдара, но той беше подготвен.В този момент извади пистолет и стреля в корема на Натсу.Розовокоското падна на земята.В този момент Зереф и Пейн забелязаха че две фигури са се затичали към тях и избягаха заедно с бандата си.Преди да се скрият в тъмното Зереф извика:
-Това не е края Драгниийл.
Двете фигури се приближиха и видяха телата покрити с рани и кръв, чуха стоновете на Натсу и огнестрелната му рана.Но не това не беше полиция, това бяха двете приятелки Хината и Сакура.Те бяха приятелки на Наруто и Саске..и бяха потресени от видяното..Веднага звъннаха на линейка и на приятелките на останалите, а именно Мира Джейн,ДжувияЛеви и Луси) ами да за разлика от момчетата,момичетата от "Фейри Тейл" и "Коноха" бяха приятелки.Звъннаха още на Тен Тен (гаджето на Неджи) и Ино(гаджето на Шика) също така на сестрата на Шика - Темари.Така всички разбраха и до няколко минути всички бяха в болницата където бяха настанени.Всички момчета бяха добре и в съзнание освен Натсу..той беше в тежко състояние и се бореше за живота си, защото куршума бил засегнал някаква артерия..Всички бяха настанени в една голяма стая..и всички седяха там и обсъждаха какво е станало..момчетата които не спяха разказаха на приятелите си какво се е случило..Само Луси не беше при тях, защото тя беше до леглото на приятеля си още от детсвто Натсу.Той беше в отделна стая и Луси седеше на един стол и го гледаше с натажени очи.Тя тайно го обичаше, но така и не сподели чувствата си, а сега може да няма и този шанс...Минаха няколко дни..всички бяха на училище или по домовете си...случката беше забравена или поне така си мислеха те.Единственото изключение беше Натсу който беше в кома и все още се бореше за живота си. Луси постоянно беше до него..плачеше и се молеше, надяваше се да има шанса да сподели чувствата си с него..надяваше се да оцелее..Лятото наближаваше, оставаха малко учебни дни, а там някъде навън бандата на Зереф и Пейн планираше нещо страшно...

И така това беше втора глава, извинявам се ако е къса.Надявам се да ви е харесала и да има читатели..ако има читатели в следващата глава нещата стават много по интересни така че се подгответе !! :) :)
Dredewey
Прохождащо
Прохождащо
Male
От : Своге
Мнения : 15
Дата на рег. : 03.08.2014

blue Re: Нов фенфик (fairy tail and naruto fic)

on Вто Авг 05, 2014 7:15 pm
И така ето я и третата глава!Надявам се да има читатели и за пореден път казвам, че ако има такива могат да посетят отделението "Коментари" да намерят темата ми и да сложат някое коментарче, това ще бъде супер за мен :)Ето я и главата:

Натсу продължи да бъде в кома четири дни,но това се промени, защото точно на тези ден той се събуди в болницата.
-НАААТССУУУ - извика Луси и се хвърли на връта му.
-Хей да не съм умрял и да съм в рая....защото пред мен седи един ангел - каза Натсу
-Я не се прави на умен - усмихна се Луси и го гушна още по-силно.
-Ъъъъ Лу..си още мал...ко и ще ме уби...еш с тези сил..ни прегръдки - едвам каза той.
Деня беше неделя тъй, че всички си бяха по домовете.Луси се обади на всички и до няколко минути всички бяха нахлули в стаята дори момчетата от "Коноха".
-Хей какво правите тук тапаци ? - попита Натсу.
-Знам че сме врагове, но докато бандата на Зереф и Пейн е на свобода мисля, че трябва да се съюзим - каза Наруто.
-Всъщност си прав - добави Лаксъс.
-Хей какво мислите да правите ?? - попита стреснато Леви.
-Ами не е ли очевидно ?? Ще им го върнем - каза Шика.
-Нее Натсу почти умря заради тези, няма да се опитвате да им отмъстите !! - каза Луси.
-Не се притеснявай за мен Лу - каза мило и нежно Натсу..
Те се гледаха няколко секунди..
-Горчиво,горчиво - викаха всички в един глас.
Тогава Луси разбра какво се случва и се почувства някак си засрамена.
-Я млъквайте - извика тя и излезна от стаята с натажени очи.
-Какво става ?? - попитаха Неджи и Гаджийл в един глас.
-Нямам си представа - отговориха Леви и Мира Джейн
Докато те се чудеха какво става, видяха Натсу който вече беше до вратата и се запътваше на някъде.
-Хей,хей къде отиваш ? - викна след него Грей и се забърза да го спре.Но някои го спря.Джувия го беше хванала за ръката и каза:
-Остави ги, имат нужда да си поговорят.
-А може и да не говорят, а да правят други неща - каза Наруто и се засмя.Тогава изяде силен шамар от Хината.
-Хей какво правиш ?? - сопна се той.
-Не говори така простак - отговори тя и излезе сърдита.
-Офф Наруто ти си много тъпо парче - каза Учиха.Единственото момиче което те харесва се държи толкова добре, а ти само говориш глупости...
-Държи се добре ???Я чакай да не би да каза ХАРЕСВА ??
-Ти наистина си тъп - каза Сакура...Всичко е ясно, но май само ти не си разбрал за чувствата на Хината.
-Настигни я и й се извини - посъветва го Грей.След тези думи той се изтреля навън.
-Е така искате ли довечера да направим купонче...у нас - предложи Учиха
-Съгласен съм, все пак трябва да празнуваме - добави Грей.
-Добре и аз съм съгласен - каза Гаджийл, но само ако Леви дойде - добави той и гушна приятелката си.
-Разбира се, ето ви адреса, кажете и на влюбените гълабчета да дойдат - засмя се Учиха, ще се видим там, аз ще подготвя нещата.
-Хей ще ти трябва помощ - каза Сакура.
-И какво ти искаш да ми помогнеш ?? - попита Учиха.
-Ами защо не ??
Накрая Саске се съгласи взе Сакура със себе си и тръгнаха към тях.
-Уоу незнам какво се случва, но днес май любовта се носи из въздуха - каза Тен Тен и се засмя.... И така всички се разотиваха и започнаха дас е оправят за купона, но къде бяха Луси и Натсу ??Ами да след като Луси избяга тя се скри в един килер и започна да плаче..Натсу успя да чуе риданието и през вратата и влезе.
-Добре ли си Луси ?? - попита загрижено той.
-Да... - каза през сълзи тя.
-Какъв е проблема ??
-Ами аз толкова се молех да се събудиш за да мога да призная чувствата си, но някак не мога.
-Нали осъзнаваш, че току що го направи - засмя се Драгнийл.
-Амии... - преди да довърши изречението си Натсу беше слял устните си с нейните.Целувката им беше сладка и продължителна.И двамата се изчервиха като домати.Когато отделиха устните си Луси осъзна какво е станало и се усмихна широко..
-Ами сега по-добре ли си ?? - попита Натсу.
-НЕ - отрече тя.
-Ъъъ ?? - не разбра Натсу.
-Ще съм по-добре, когато ми дадеш още една целувка - каза дяволито Луси и в този момент тя получи това което искаше.Те останаха гушнати и си говореха за доста неща.Неловко беше когато излязоха от килера и всички сестри, доктори и пациенти ги гледаха...но те някак си го преглътнаха.Наруто настигна Хината чак на двора.
-Хей Хината, изчакай ме - викаше зад нея Наруто.Узумаки успя да я настигне чак в паркчето в което го бяха пребили преди няколко дни.То беше съвсем близко до болницата.Там той я хвана за ръката и я приближи към себе си.Хината почервеня, те стояха на сантиметри и се гледаха.В този момент русокоското я целуна толкова страстно, че Хината почервеня от удоволствие и донякъде срам.
-Какво правиш ?? - попита Хината след като те разделиха устни.
-Ами от няколко години те наблюдавам, харесвам те,но винаги ми е било трудно да споделя чувствата си...
-КАКВОО ?? - буквално изкреща Хината..При мен е същото - каза под нос тя.
-Ами да разбрах...явно само аз не съм знаел - каза Наруто и някак си се чувстваше виновно и глупаво.
-Хей, какво ще правим сега ?? - попита Хината..
-Ами сега може да ми дадеш още една целувка пък после ще му мислим.Но преди това да стане глас зад тях ги прекъсна.
-Хей Узумаки, довечера купон в Учиха да дойдете - каза стоящия зад тях Гаджийл.
-Добре - отвърнаха в един глас те.
След като разбраха че отново са сами вече можеха да се целунат..те ходеха заедно към къщата на Узумаки където щяха да се подготвят за купона...след като Хината си вземе дрехи от тях разбира се...
-Трябва да кажем на другите за нас - предложи Хината
-Разбира се - съгласи се Наруто...Ще го направим довечера на купона.
Те стигнаха до къщата на Наруто и влязоха..Е нека ги оставим да се оправят за купона и нека проследим нещата при Саске и Сакура.
Те вече бяха украсили почти цялата къща..Саске обаче искаше да сложят голям надпис "Наруто добре дошъл при живите"...Сакура се съгласи но надписа не и хареса и го промени..Както и да е някои от тях трябваше да се качи на стълба и да го закачи.Сакура се предложи и след като успя да убеди Саске, който мислеше че е опасно за нея, тя започна да се изкатерва по стълбата...Тя закачи този плакат, надпис или там както искате го наречете..Но докато слизаше нещо се обърка и тя полетя към земята, но за нейно щастие тя падна върху Учиха,но за нещастие на Учиха коляното и се беше озовало в топките му...
-АААААААААААААААААААААААААААААААА - започна да вика и да се търкаля по земята.
-Хайде не бъди женчо - смееше се на глас Харуно...И така Саске сложи лед на нараненото място, а Сакура донесе алкохола който те по- рано бяха купили така всичко беше готово..И ето че всички гости бяха на вратата...Всчики влязоха в хола на Учиха който беше доста огромен.
-И така докато всички сте тук и сте трезвени искам да ви кажа нещо много важно което засяга всички ви, така че слушайте внимателно - каза Учиха...


И така ако има читатели които следят фика и се интересуват какви са новините на Учиха ще разберете следващия път...ако наистина има читатели напишете някое коментарче !
Dredewey
Прохождащо
Прохождащо
Male
От : Своге
Мнения : 15
Дата на рег. : 03.08.2014

blue Re: Нов фенфик (fairy tail and naruto fic)

on Вто Авг 05, 2014 11:18 pm
Глава номер четири !!

-И така докато всички сте тук и стре трезвени искам да ви кажа нещо много важно което засяга всички ви,така че слушайте внимателно - каза Учиха.
-Така може би някои от вас знаят, че съм доста богат - каза Саске
-Всички знаем това, я не се фукай - извикаха Натсу и Гаджийл в един глас.
-Тапаци, оставете ме да довърша...И така накарах чичо ми да ми отпусне вилата на морето за няколко дни.Тя е доста широка, направо си е огромна.
-Не се фукай - този път извикаха Наруто и Шика
-ТРАЙТЕ БЕ - ядоса се Саске.И така той каза да взема няколко приятели с мен,но понеже съм богат....
-Не се...
-ТИШИНА !!Аз мога да взема всички ви,ако някои иска след като училището завърши може да тръгнем веднага..курорта е хубав и къщата е достатъчно голяма,има басейн,фитнес,СПА (да и на мен ми е малко трудно да повярвам на това което пиша но нека си остане така :) )Можем да идем за една-две седмици и да отпуснем - засмя се Учиха.Лицата на всички грейнаха..
-Ха аз ще дойда - каза Наруто.
-И аз
-И аз
-И аз
.......И така всички се съгласиха един по един...
-Ами тогава ви чакам по колите в понеделник, точно тук !!А сега нападайте пиячката, има много понеже..
-си богат....да знаем сега спри да говориш наду ми главата - каза Грей.
-Нямаше да кажа това, но няма значение.
И така всички купонясваха, пиеха, танцуваха.По едно време обаче Наруто скочи над една маса и започна да вика.
-ХЕЙ,ХЕЙ
-Какво искаш бе ?? - попитаха всички в един глас.
-Утре е Петък и сме на училище нали знаете ??
-И какво ?? - отново всички.
-Ами в момента е 04:30...след 3 часа сме на училище.
В този момент всички се замислиха и доста се шокираха...започнаха да се мотат насам-натам и се чудеха какво да правят..
После обаче Учиха им даде решение.
-Хей...хей..хлъц...ами...мможее..да..хлъц...да се настаните тук...хлъц..има достатъчно стаи все пак..
-СИ БОГАТ, да знаем - извикаха всички вече ядосани..В този момент Натсу хвана една възглавница и замери Саске, който се строполи на пода до дивана...където и остана..преди да изпадне в дълбок сън успя да промълви:
-ъЪъ..нямаше да кажа това - след което заспа.
Лаксъс и Мира Джейн някак си се настаниха на дивана.Натсу легна на някаква маса, а Луси остана разочерована че не са заедно, но накрая и тя някак си намери място около него.Тя легна върху гърдите му и заспа щастлива и доволна.Гаджийл и Леви си бяха взели стаята за гости.Шика и Ино си тръгнаха а Неджи и Тен Тен взеха стаята на Саске.Всички спяха освен един човек..и това беше Грей, който имаше някакви проблеми с корема и беше в тоалетната.След като усвободи напрежението той реши да си вземе един студен душ.Докато той се къпеше...по-скоро лежеше във ваната.Докато той се къпеше обаче някои влезе..това беше Джувия.Грей набързо скочи от ваната и се покри с хавлия.Джувия обаче беше чисто гола и доста пияна..
-Яяя Грей - каза тя като определено нямаше срам от това че е чисто гола..Грей не можеше да отлепи очи от страхотното и тяло..Големите и гърди,хубавите форми на цялото и тяло.Джувия игнорира Грей и влезе във ваната.
-Хей това е мойта вана - сопна се Грей
-Тогава идвай и я сподели с мен.Грей не устоя на това предложение и скочи във ваната.
-Ха сапуна ти подхожда на очите - каза Грей.
-Ти явно си доста по пиян от мен - отвърна Джувия.
-А нее аз не съм пиян - отрече той.Той се опита да я целуне, но залитна и главата му се озова в гърдите на Джувия.
-Яяя гърди - учуди се Грей.Той почна да ги целува и да си играе с тях.Джувия изпусна няколко леки стона.Грей целуна Джувия, после започна да я целуне по врата и да и оставя страстни смучки.Джувия си умираше от удоволствие.Тя беше готова да му се отдаде изцяло..но уви това не се случи, защото Грей се струполи и заспа.
-Е явно е доста по-пиян от мен - каза Джувия и легна до него, така и двамата заспаха напълно голи във ваната.
Сутринта определено беше тежка за всички..Сакура се изчерви като видя Саске който беше под нея.Грей и Джувия вече бяха станали и обсъждаха някои неща които се бяха случили.Мира Джейн се събуди и когато тръгна да става без да иска стъпи върху Учиха който спеше на пода...до няколко минути те се бяха събрали пред къщата.Всички имаха огромно главоболие и не се чувстваха добре.
-ЕЕ банда да тръгваме - извика Наруто и тръгна отпред.
-Тоя да не се мисли за някъв лидер - учуди се Натсу.
Това беше последния ден и часовете бяха намалени докъм 11:00 всички си бяха по домовете и спяха..някои от момичетата пазаруваха за пътуването.Лаксъс и Гаджийл заедно с Леви и Мира Джейн бяха на кино и както и да е....Дните минаваха...идваше дълго очаквания понеделеник.Беше понеделник сутрин към 07:00 и всички се бяха събрали с колите си пред Учиха.Наруто беше с своята кола там бяха още и Учиха, Сакура и Хината.Натсу беше с Грей,Луси и Джувия, Лаксъс беше с Гаджийл, Мира и Леви, Шика,Ино,Неджи,Тен Тен бяха в друга кола и така четирите коли бяха натоварени и готови за път...


И така...как ще мине пътуването ?? Какво ще се случи ??Ами Зереф и Пейн ?? Всичко ще разберете ако продължите да четете(ако изобщо досега сте чели :D :D )
Dredewey
Прохождащо
Прохождащо
Male
От : Своге
Мнения : 15
Дата на рег. : 03.08.2014

blue Re: Нов фенфик (fairy tail and naruto fic)

on Сря Авг 06, 2014 9:37 pm
Глава номер пет !!

След като нашите герои пъруваха повече от пет часа всички бяха уморени, някои дори заспали....да визирам Наруто.Пътуването не беше никак кратко но си заслужаваше.Накрая Саске който караше най-отпред, който беше сменил заспалия Узумаки.Той спря пред една голяма къща откъсната от града, но близо до плажната ивица.(да и аз не си го представям много но...) Къщата беше голяма.Всичко останаха без думи когато прекрачиха границата.
-Аз и Хината взимаме мойта стая - рече Наруто
-Твоя ли - учудиха се другите.
-А да, като малки с Наруто прекарвахме лятото си тук - отвърна Саске.
След тези думи Наруто хвана Хината и я завлече нагоре по стълбите...всички стаи бяха на втория етаж, а на първия етаж бяха кухнята и хола.Имаше и СПА, което беше буквално в мазето.Имаше открит басейн и джакузи, както имаше и футболно и баскетболно игрище..Наистина голямо и луксозно имение.
-Чичо каза, че е заредил хладилниците с ядене - каза Учиха
-ХЛАДИЛНИЦИТЕ ?? - всички в един глас.Последва бурен смях от Саске.
И така до няколко минути всички се бяха настанили..може би вече знаете как, но нека все пак ви кажа и аз.Саске и Сакура в една стая,както вече разбрахте Наруто и Хината са заедно.Заедно бяха Натсу и Люси,както и Грей и Джувия.Лаксъс делеше една стая с Мира Джейн, а Гаджийл с Леви..може би се питате къде са Шика и Неджи ??Ами да...Неджи трябваше да се прибере, защото Тен Тен не искаше да идва и той не искаше да е единствения без дама на тази почивка..На Шика му излезе работа...някакви семейни глупости и се върна вкъщи.Така тази почивка ще мине и без тях.Наруто и Хината се бяха настанили в стаята и си почиваха от дългото пътуване.
-Хей Хината ела да ти покажа, защо това е любимата ми стая - каза Наруто като я хвана за ръка и я заведе до прозореца.В следващия миг той дръпна пердето и пред Хината се откри страхотно гледка към океан, града, хората и едно скалисто островче.
-Леле наистина е красиво - въздъхна тя.
-Нали ?
-Да.
-Ами нека го направим още по-хубаво - каза Узумаки като се наведе и я целуна страстно.Целувката им беше прекратена обаче от натрапник, който влезе през вратата сякаш влиза през завеса...
-Хей влюбените да сте долу след 10 минути ! - каза Саске и излезе.
Те само се засмяха след което се целунаха пак и тръгнаха да слизат надолу.И така всички бяха в хола на това голямо имение.
-Хора добре дошли! Правете каквото искате.Аз лично отивам на плажа..някои с мен ??
-Аз лично отивам на фитнес - каза Лаксъс ( да в имението има и фитнес).
-Хъм добра идея.И аз ще дойда - каза Наруто и заедно с Лаксъс се запътиха натам.
-Аз отивам на СПА, защото си забравих банския - каза срамежливо Луси.
-Споко скъпа, ще ти купя един - каза Натсу.
-Е аз ще придрожа Саске на плажа - каза Грей
-И аз идвам - веднага добави Джувия.
-Щом Джувия отива и аз идвам - каза Мира Джейн.
Сакура отиде с Луси на СПА процедурите, които предлагаше имението Учиха.Натсу и Гаджийл останаха и гледаха телевизия.Когато наистина нямаше какво да се гледа те решиха да поиграят малко баскет.Натсу едвам едвам победи.После играха футбол..Гаджийл отмъкна победата.После се съзтезаваха по плажа, но това не реши спора, защото и двамата не успяха да прекосят финала поради пълно изтощение.Те се прибраха и си взеха душ.Спокойно не заедно, всяка стая си имаше душ..Вече започна да се стъмва, Сакура, Хината и Луси се излежаваха успокоени и отпочинали след СПА процедурите.Те гледаха новини, по късно Натсу и Гаджийл се присъединиха.Лаксъс и Наруто пък готвеха.Джувия, Мира, Грей и Саске се прибраха и се настаниха пред телевизора.
-Хей готвенето не е ли работа на момичетата? - възмотено се провикна Наруто от кухнята.
-Аз ще ида да им помогна, защото не искам да ям въглени за вечеря - каза Хината и се присъедини към двете русокоси момчета.След няколко минути, дори час яденето беше готово.Всеки имаше салата, рамен и алкохол пред себе си..Те се наядоха относително бързо. Часа беше 20:00.И всички се бяха настанили на дивана, е не всички някои бяха на столове или на земята...всъщност само един беше на земята...да това беше Наруто, който загуби "битката" с другите момчета.Всичко до тук беше перфектно, но уви това се промени.
-Ще гледаме мача - крещяха Грей и Наруто в един глас.
-Не ще гледаме този романтичен филм !! - викаха от другата страна Луси, Мира, Сакура..И така стана голяма битка какво да се гледа, докато Саске не видя тази врява и не реши проблема.
-Хей, хей не се карайте има си решение - каза той като натисна някакво копче и до телевизора се появи още един телевизор..
-КААККВООО ?? - викнаха всички в един глас.
-Е явно решихме спора - рече той и се запъти на някъде.До към 22:30 всички отново се бяха събрали на дивана или по земята пред телевизора и си говореха.Изведнъж телефона на Сакура звънна.Тя вдигна, разговора продължи сравнително дълго, но когато тя затвори изглеждаше видимо притеснена и дори уплашена...


И така край !! Какво ще се случи с почивката ?? Какво става с Сакура ??Ще има ли любов ?? Или пък екшън ?? Очаквайте много драма... !!
Sponsored content

blue Re: Нов фенфик (fairy tail and naruto fic)

Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Можете да отговаряте на темите