Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
LuD
Новородено
Новородено
Мнения : 1
Дата на рег. : 26.12.2012

blue SamuraiFS - Българската Фенсуб Група

on Пон Яну 07, 2013 5:24 pm
SamuraiFS (Самурай-Фен-Субс) е българска фенсуб група, създадена през 2010г. (За повече информация относно фенсуб, вижте тази тема). Много неща научихме през тези две години, създадохме връзки с различни хора от България и чужбина. Отскоро групата ни има и английски отдел, който пуска релийзи на английски език, а в момента се сформира и РАУ-отдел (вж. в препратката). От опит се доверяваме трудно на новите членове, защото най-често се оказват несериозни. Стига да сте отговорни и мотивирани, ще Ви научим на много нови неща, ще се издигнете в йерархията и ще имате повече права. Опитваме се да правим всичко на ниво "Отличен 6". Качеството е нашата мисия, добре комбинирано с бързина. Лоялността е наше приоритетно качество. Единственият начин, една група да е успешна, е когато членовете й са лоялни. Всеки може да изказва мнението си, но не и да го налага. Обстановката в отбора е топла и приятелски настроена. Сплотили сме се с времето, това ни държи заедно. Всички в отбора сме единни, желаейки самият отбор и името му да са на върха и хората да познават "Самураите". Целта ни е да правим най-качествения фенсуб в България и чужбина, както и най-качествените РАУ-ове в и извън страната.
Ние от SamuraiFS набираме нови попълнения. Нуждаем се от:

Преводачи: Желателно е да знаете добре английски. Ако знаете и японски, още по-добре.
Редактори: Ако Българският език Ви върви и сте добре запознат с него, значи тази длъжност е точно за Вас.
Енкодери: За тази длъжност се нуждаете поне от 4 ядрен процесор или повече. Ако имате толкова мощно PC и имате желание да сте енкодер ни пишете и ще Ви обучим.
Дизайнери: За да станете дизайнер на отбора ни, уменията Ви с фотошоп трябва да са много над средното ниво.
Уеб-дизайнери: Изисква се да имате опит с уеб дизайн. И да имате голямо желание да помагате със сайта ни.
Таймери: За тази длъжност се изисква съвсем малко английски език, но доста време и желание. Ако не ставате за горните позиции, а искате да ни помогнете, можем да Ви обучим за таймер.
smile
Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите