Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
Mаdneѕѕ
Състезател
Състезател
Male
От : New Orleans
Рожден ден : 20.08.1914
Години : 104
Мнения : 1117
Дата на рег. : 10.09.2012

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Fairy Tail, D. Gray Man...

blue Winx Club - Информация

on Пон Окт 08, 2012 9:38 pm
КЛУБ УИНКС
[Only admins are allowed to see this image]
Жанр : Анимация, Приключенски, Семейно, Фантазия
Създател : Iginio Straffi
Времетраене на епизод : ~25

Първи сезон
Като обикновено момиче от планетата Земя, Блум живее съвсем нормален живот в град Гардения. Това обаче се променя, когато среща Стела, принцеса от планетата Солария, която е в беда. Когато се притичва на помощ на Стела, Блум открива магическите си сили. Стела убеждава Блум да отиде в Алфеа, най-доброто училище за феи във всички царства.

В Алфеа Блум създава клуба Уинкс, чийто членове са нейните четири приятелки и съквартирантки - Стела, Муза, Текна и Флора. Малко по-късно бъдещите феи се сприятеляват със Специалистите - Брандън, Райвен, Тими и Скай, които стават и техни любими.

Членките на клуба Уинкс се сблъскват с три вещици от Облачната кула - Айси, Дарси и Сторми, известни като Триксите. Триксите търсят силата на Драконовия пламък, a решителното му търсене води до много битки с клуба Уинкс. По това време Блум започва да научава и тайните на своята планета, родители и сили.


Втори Сезон
След лятната ваканция, клубът Уинкс се връща в Алфеа за втората учебна година. Петте момичета срещат нова фея, Лейла, която моли за помоща им, за да спаси приятелите си Пикситата, които са държани като заложници от лорд Даркар.

Лорд Даркар всъщност е "Черния Феникс", чиято цел е да овладее магическото пространство. За да направи това, той трябва да открие селото на Пиксите и открадне четирите парчета на Кодекс, които отварят портала към пространството Реаликс. А там може да бъде намерeна Висшата сила. Триксите се запознават с Лорд Даркар и му служат.

Междувременно, клубът Уинкс научават как да получат своят Чармикс. В Алфеа пристига нов "учител", който превръща Блум в Тъмната Блум, която започва да служи на лорд Даркар. С помощта на Тъмната Блум лорд Даркар отваря портала към пространството Реаликс. Всичко изглежда загубено. В последния момент Скай признава за истинските си чувства към Блум, което връща Тъмната Блум в нормалното й състояние. След като възвръща предишния си образ, Блум побеждава лорд Даркар.


Трети сезон
Клубът Уинкс започва третата си година в Алфеа, а момичетата научават за своите уникални Енчантикс трансформации, придобити чрез саможертвата им за някой от собствения им свят.

Междувременно Триксите, които преди това са били прогонени в измерението Омега, избягват с Валтор - чародей, който носи известна вина за унищожаването на родната планета на Блум - Домино. В търсене на отмъщение срещу тези, които са ги затворили, те решават да си помагат взаимно и планират нашествие в няколко места на пространството Магикс. Планът им включва да откраднат магическите съкровища и източниците на енергия на всяко пространство.

Само от клуб Уинкс зависи дали ще осуетят пъклените им планове!


Четвърти сезон
Уинкс се завръщат!
Сега трябва да достигнат нивото Беливикс - нова трансформация, която им дава способността да накарат някого да повярва в магията. Освен това Беливикс дава три допълнителни крила, които правят формата по-силна: Спидикс (увеличение на скоростта), Зумикс (транспортиране на далечно разстояние) и Трасикс (пътуване през времето).

Те ще срещнат и Магьосниците от Черния кръг - група злодеи, търсещи последната фея на Земята, за да придобият пълна сила. Клубът Уинкс трябва да я открие и защити от Магьосниците, но това да стане незабелязано.

За да заживеят на Земята по време на мисията си, Уинкс ще открият магазин за домашни любимци на име "Любов и домашен любимец". Скоро след това ще намерят в лицето на Рокси - момиче, което работи в бара "Фрути Мюзик", последната фея на Земята! Благодарение на вярата в себе си и в клуба, Рокси ще разкрие огромната си сила и ще се превърне в истинска фея, за да помогне на Уинкс да прогонят Магьосниците и да спасят затворените феи.

След това обаче те трябва да се изправят срещу феите на Земята и техната кралица Моргана, които търсят отмъщение над хората за това, че не са вярвали в тях. Липсата на вяра е била причина силите на феите да бъдат отслабени и в последстия да попаднат в ръцете на Магьосниците. Клубът Уинкс е принуден да влезе в нежелан съюз с Магьосниците, докато бързат да спасят човечеството. Ще надделее ли клубът Уинкс?


[Only admins are allowed to see this image] [Only admins are allowed to see this image] [Only admins are allowed to see this image] [Only admins are allowed to see this image] [Only admins are allowed to see this image] [Only admins are allowed to see this image]
Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите