Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
Iwelina_96
Новородено
Новородено
Female
От : Konoha
Рожден ден : 01.02.1996
Години : 22
Мнения : 1
Дата на рег. : 17.04.2012

blue Страстна любов (sasusaku)

on Пет Юли 20, 2012 12:33 am
Това е първият ми фик smile Надявам се да ви хареса blush

Първа глава

Този ден беше много специален за Коноха. Наруто и Джирая успяхя да върнат Саске обратно в селото. Всичките жители се бяха сабрали пред портите на селото в очакване на завръщането на Саске. Всички бяха там освен Сакура. Тя си беше все още вкъщи и се чудеше как ще погледне Саске в очите след като минаха толкова години, откакто той замина при Орочимару. Чудеше се дали е станал по-красив от преди и колко се е променил от тогава. Най-накрая събра смелост да отиде на посрещането му. Вървейки по пътя към портите Сакура забеляза, че по улиците няма никой. Всички бяха там и очакваха пристигането му. Когато стигна пред портите се загледа в далечината. Съзря силуетите на Наруто, Джирая и третият най-вероятно беше Саске. Когато трите шинобита наближиха Сакура видя, че това наистина бе той. Още със стигането до портите хокагето го приветства с "Добре дошъл отново". Хората започнаха да пляскат с ръце, да се усмихват и децата да се радват. След кратката реч на хокагето хората се разотиваха по домовете си. Сакура не можеше да повярва, че нейният Саске се върна обратно при нея и отбор 7 щеше да се събере отново. Очите на Сакура се разшириха, когато той се появи пред нея. Стомахът й се сви, когато видя колко по-зрял изглеждаше сега той. Косата му беше гарваново черна, очите, с които я гледаше бяха все така млачни и замислени. Беше малко по-висок от Сакура. Тялото му беше масивно и мускулесто. Искаше й се да го прегърне, но си мислеше, че той ще я отблъсне.
Хината очакваше с нитърпение Наруто да се върне. От цялото си сърце искаше да го види и той да я прегърне. Но уви, Наруто мина покрай нея и дори не я забеляза. В този момент Хината се почувства ужасно. Никога досега не се беше чувствала така. Сълзи потекоха от лилавите й очи и тя избага, защото не искаше Наруто или някой друг да я вижда такава. Беше се заключила в стаята си и плачеше тихо за Наруто. Чудеше се защо продължава да се надява той да отвърне на чувствата й след като си личеше, че не го е грижа за нея.
Сакура не знаеше какво да направи или какво да му каже. Саске просто стоеше пред нея и я гледаше с красивите си очи.
Тя най-накрая му каза:
- Здравей Саске-кън... Добре дошъл отново в Коноха. - след изказването си Сакура му се усмихна топло, въпреки че на Саске не му направи голямо впечатление. Хокагето му каза, че ще живее където беше и преди. Никой не бе купувал къщата му. Тогава Сакура и Саске се поклониха на Тсунаде и си тръгнаха. След събирането пред портите Сакура се прибра вкъщи. Реши да се изкъпе. Влезе в стаятя си и започна да се съблича. Тялото й беше мускулесто, но не прекалено. Коремът й беше изваян с мускули, не много личащи се, но не и напълно липсващи. По краката й не си личаха много мускули, но все пак съществуваха. Меки бедра, елегантни стъпала, тънки глезени. Тя се зави в хавлията си и влезе в банята. Пусна топлата вода и тя я обля цялата. Докато се къпеше си мислеше за Саске. Дали сега той щеше да започне да изпитва някакви чувства към нея? Все пак сега тя беше жена, а не онова момиченце, което постоянно го канеше на срещи.


Това беше само първа глава Съжалявам, че беше кратка и скучна hehe По-нататък ще стане много по-интересно blush
Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите