Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
No Pain, No Game
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Сливен
Рожден ден : 27.06.1999
Години : 19
Мнения : 114
Дата на рег. : 12.09.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto; Naruto Shippuuden; Rosario+Vampire; School days;

blue •●●Sasusaku FanFic●●•

on Сря Мар 28, 2012 6:32 pm
Това е първият ми фик и се нядявам да ви хареса ^^
Приемам всякакви критики smile
Името на котето е взето от друг фик. smile

Тя беше едно красиво и умно момиче. Имаше дълга, права, розова коса, която се спускаше по гърба й. Красиви, зелени, изомрудени очи, които блестяха така както скъпоценните камъни. Името й беше Сакура Харуно. Тя тъкмо се беше преместила в Токио. Сама, нейните родители бяха в Америка и не си идваха много чесно, но пък не лишаваха Сакура от нищо. Тя получаваше всичко, но не беше като другите лигли, които с вирнати глави се фукаха и се опитваха да привлекат внимието на готините момчета. Сакура щеше да се мести и в ново училище. Нови приятели. Нов живот.


Биибиипп
- ИЗВИНЕТЕЕЕ! – Викаше Сакура срещу колата, която изкочи иззад завоя, макар и да не бе виновна. Тя беше „леко“ натоварена с три-четири кашона, които носеше към дома си. Все пак сега се беше преместила и се налагаше да обзаведе новия си дом. Когато влезе вътре се огледа , преброи кашоните и когато разбра, че всички са тук вече беше време да започне с подреждането на вещите си. След пет-шест часа усърдна работа тя бе готова с повечето неща. Беше започнала още в 15:00 часа след обяд и бе свършила 22:00 вечерта тъй като беше прекъсвала или за да хапне, или до тоалетна да отиде, или да поседне малко. Когато приключи с подредбата обаче беше толкова уморена, че и две не виждаше. Облече си нощницата, изми си зъбите и очите и си легна. Стаята й беше много красиво подредена. Имаше легло посредата опряно до стената, покрито с чаршафи, одеала и възглавници в много красив цвят – пепел от рози, а някои неща бяха в малко по-тъмно розово. В ляво от леглото беше сложен светло кафяв гардероб, който бе окичен с много снимки. А в дясно т гардероба имаше врата. Црещу леглото имаше тоалетка покрита с безброй красиви сувенири, бижута и малко гримове. По ръбовете на огледалото на тоалетката имаше красиви изкуствени цветя, които предаваха свеж вид. От ляво на тоалетката имаше врата, която водеше към банята. От дясно на тоалетката на другата стена имаше средно голям прозорец, на който имаше тъмнорозово перде също украсено с изкуствени цветя. Цялата стая бе боядисана в розово, изрицувана със някакви завъртулки с тъмно розов цвят. Н земята имаше страхотен килим, който също бе розов. На кратко страхотна стая.
Бииб!
Бииб!
Бии… Сакура изключи алармата, разсъни се, стана и се облече. Отиде в банята изми се, среса се и излезе. Слезе в кухнята и закуси. Тя нахрани котето си Юки, взе си якето и тръгна към входната врата. Каза чао на Юки, заключи вратата и излезе. Днес беше последният ден преди училище, затова тя трябваше да си купи малко нови дрехи.
Сакура се разхождаше по улицата и разглеждаше витрините. Но изведнъж тя забеляза едни много готини дънки, към които беше и една много готина блузка с паднал ръкав. Тя веднага се засили към вратата на магазина, но остана разочарована, когато разбра, че е заключено. Сведе глава и се отдръпна.
- Спокойно! Отваряме ! – каза един нежен, женски глас зад нея.
Зад Сакура стоеше едно синеоко момиче с дълга руса коса вързана на опашка. Със светло синя пола , потник, дънкено якенце до под гърдите, светло лилави кецове и тъмни лилава чанта.
-„ Красива е! “ – помисли си Сакура.
Момичето отключи вратата на магазинчето и двете влязоха вътре. Сакура разгледа навсякъде и си хареса някои дрешки, но искаше то1но онези, които бяха на витрината.
- Харесахте си тези на витрината, нали? Знам и аз много ги харесвам, но те не са за мен на Вас ще стоят по-добре. :) Но да знаете те са малко скъпички… - Обясни русокоската
- Няма проблем… Искам и тези, и тези, И ТЕЗИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ! – Огледа се набързо Сакура и обра почти всичко.
- Заповядай! – Сакура подаде парите на момичето, благодари и си тръгна.
Прибра се вкъщи скочи на дивана в хола си и се облегна удобно пускайки си телевизора. В това време си мислеше какво ли ще е новото й училище. Сакура беше задрямала, когато изведнъж телефона й звънна и тя се събуди.
- ‚Татко‘
-Какво ли иска? Защо трябваше да ме буди… Ало?... Не татко добре съм, днес ходих на пазар .… Да тате, утре е първият учебен ден.… Не татко няма да закъснея .… Добре! Как е мама?... Да добре лека нощ! И аз ви обичам !
- УУООооу – прозя се Сакура и се качи в стаята си за да не я заболи врата.
avatar
s.m.i.l.e.p.e.s.t
Член на суб група
Член на суб група
Female
От : София ... ;()
Рожден ден : 27.12.1998
Години : 19
Мнения : 1517
Дата на рег. : 30.11.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama и други...

blue Re: •●●Sasusaku FanFic●●•

on Сря Мар 28, 2012 8:40 pm

Image and video hosting by TinyPicBoy you can say anything you wanna
I don't give a shh, no one else can have ya
I want u back
I want u back
Wa-want you, want you back
I broke it off thinking you'd be cryin'
Now I feel like shh looking at you flyin'
I want u back
I want u back
Wa-want u, want u back
avatar
No Pain, No Game
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Сливен
Рожден ден : 27.06.1999
Години : 19
Мнения : 114
Дата на рег. : 12.09.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto; Naruto Shippuuden; Rosario+Vampire; School days;

blue Re: •●●Sasusaku FanFic●●•

on Чет Мар 29, 2012 11:22 pm
Сори за краткоста на главите, но така ми идва музата. WTF

Глава 2

Дзъъъррр! … Дзъъъррр! … Дзъър…… Това беше алармата на Сакура, която тя със силен удар изключи. Сакура стана, отиде в банята и се изми, когато излезе отиде до гардероба си и взе училищната униформа, която й бе дадена. Тя се състоеше от къса, синя карирана поличка, бяла ризка с синьо дек0олте и синьо яке. Сакура се облече, слезе в кухнята и седна за да закуси, когато се наяде нахрани своето коте, взе си училищната чанта и излезе заключвайки вратата.
Вървеше по улицата с бавна крачка, но по едно време чу някакъв глас зад гърба си. Беше весел и искрен. Сакура се обърна и видя онова момиче, момичето от магазина. Сакура я поздрави и тя нея също.
- Хей, ти в Konoha High School ли учиш? – попита Сакура тръгвайки напред заедно с момичето.
- Да! – усмихна се момичето – Хъгхп … хахахаха … говорим си, а дори не знаем имената си . Ино Яманака, приятно ми е . :)
- Сакура Харуно.Радвам се, че ще познавам поне един човек в това училище.- засмя се Сакура.
- Скоро няма да е така!- засмя се Ино.
Двете вървяха към училището и когато видяха големите порти се спряха. Сакура започна даразглежда навсякъде, струваше й се толкова голямо място. Всички ученици се бяха струпали на групички от по пет-шест момчета или момичета. Тя оглеждаше всеки…
- Хей Ино, кое е сладурчето до теб.- обади се един весел, мъжки глас иззад двете момичета.
- О, Господи Наруто, да и аз се радвам да се видим. – изтърка Ино обидена – Това е Сакура Харуно, нова е! Дръж се прилично!
- Приятно ми е да се запознаем, аз съм Наруто.- Той беше високо момче с руса коса и светло сини очи, облечен в училищната униформа, която за момчетата се състоеше от риза, панталон или дънки и вратовръзка.
- И на мен. - каза сладко Сакура усмихвайки се.
- Ех… тук ще ти бъде много забавно особено с нашата компания, освен ако не си намериш друга, но те уверявам, че ще направиш голяма грешка, ако го направиш. – каза Наруто усмихвайки се леко.
- Благодаря за съвета Наруто.
- Хей хора к‘во стаа ? – чу се мъжки глас на момче идващо от портите на училището заедно с едно момиче.Момчето беше с черна коса и радостни черни очи, той също беше с унифома.Момичето беше с дълга черна коса и много светли очи.
- Хей, Хината,Сай.- Отвърна им радотно Наруто.- Ей, ама вие двмата… нещо да не да има между вас?-попита учудено, зяпайки ги с отворена уста Наруто.
- Не Наруто! Просто се срещнахме до портите.- Отвърна срамежливо момичето.
- Не се познаваме, аз съм Сай. Приятно ми е.- каза Сай подавайки ръката си към Сакура.Оглеждайки я от главата до петите.-„Хмм…красавица е! Хаххахах„ помисли си Сай.
- И на мен също.
- Еее… значи чакаме г-н краля на света- каза съркастично Наруто.
- Кой е „Г-н краля на света“ ?- Попита Сакура учудено.
- Той!- казаха всички в един глас, сочейки към едно красиво момче, тъкмо влизащо в двора на училището.Всички се усмихнаха гледайки физиономията на Сакура. Тя се беше загледала в момчето толкова дълбоко, че чак не осъзна че той вече е там.
- Добро утро!- каза той оглеждайки всички пред него, когато попадна на новото момиче я разгледа от петите до главата, обхващайки и всяка нейна интимна част.(не под дрехите естествено де )
-Ее… та за кога бяхме планували купона по случай новата учебна година?- попита момчето поглеждайки най-вече към Наруто.
-В събота, в 20:00 часа – отвърна му Наруто.-Това е Сакура.-каза той посочвайки Сакура през рамо.
- Приятно ми е!- Подаде ръката си Сакура, но получи само едно безчувствено ръкостискан и име.
- Саске.
- Оу, да Сакура ще правим купон по случай новата учебна година както Саске каза.И ти си поканена. Нали нямате нищо против момчета?- Попита радостно Ино, обръщайки се към момчетата и към Хината.
- Разбирасе, че нямам нищо против ще бъде супер с още едно момиче.- отвърна въодушевено Хината.
- ОХоо … куклата ще идва на купона супер! Шегувам се Сакура,но пак ще е супер да дойдеш.- пошегува се леко Наруто.
- Нямам!- каза накратко Сай.
- …… Нямам……- отвърна не толкова въодушевено Саске.
- Еми.. супер значи събота в 20:00 часа. А къде.- попита Сакура.
- В Саске, споко ще мина да те взема.- отвърна на въпроса й Хината.- Само ми дай адреса си.
-Окии!

Вече всички бяха по кабинетите си и чакаха класните си ръководители.
Всички момичета бяха наобиколили Саске, заради причината, че беше богат и всички те искаха парите му. Момичетата на възрастта 16 години искат и нещо по- задоволяващо като се*са, и то не с кого да е , а с богаташчето Саске Учиха.
Сакура се чудеше защо всички са струпани на главата му.
- Какво става там Ино?
-Ами тей като той е богат и много готин всички момичета искат от него с*кс и пари.Но той не им обръща внимание, чака момичето, което няма да иска от него само пари и с*кс. А пък и за това всички купони са у тях, но той сам пожелава да са в тях. Да не си помислиш, че и ние искаме от него само пари. Ние сме много добри приятели от много време, но като и да е, ето го и учителят.- обясни Ино, след което си седна на мястото.
- Е, ученици аз съм Хатаке Какаши и ще бъда вашият класен ръководител, ако имате някакви въпроси, моля заповядайте.
- КАКВООО?!?!?!?И ТОВА ЛИ БЕШЕ ПРЕДСТАВЯНЕ?!?!?!?- побесня Наруто, развиквайки се из стаята.
- Спокойно, ще ме опознаете повече с времето.- отвърна преспокойно учителят.

Следва продължение…
avatar
s.m.i.l.e.p.e.s.t
Член на суб група
Член на суб група
Female
От : София ... ;()
Рожден ден : 27.12.1998
Години : 19
Мнения : 1517
Дата на рег. : 30.11.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama и други...

blue Re: •●●Sasusaku FanFic●●•

on Пет Мар 30, 2012 10:13 pm

Image and video hosting by TinyPicBoy you can say anything you wanna
I don't give a shh, no one else can have ya
I want u back
I want u back
Wa-want you, want you back
I broke it off thinking you'd be cryin'
Now I feel like shh looking at you flyin'
I want u back
I want u back
Wa-want u, want u back
avatar
No Pain, No Game
Учaщ се
Учaщ се
Female
От : Сливен
Рожден ден : 27.06.1999
Години : 19
Мнения : 114
Дата на рег. : 12.09.2011

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Naruto; Naruto Shippuuden; Rosario+Vampire; School days;

blue Re: •●●Sasusaku FanFic●●•

on Съб Мар 31, 2012 12:03 pm
Глава 3

След като всички се запознаха с класните си ръководители и проучиха учебния материал си събраха нещата и се разотидоха.
- Сакура, хайде да тръгваме, все пак май вече ще си ходим двете.- засмя се Ино дърпайки я за ръката.
- До-Добре Ино!
- Сакура да не забравиш за събота, а днес е петък.- напомни й Сай.
- Ще мина да ви взема, двете с Ино. - усмихна се Хината.
- А трябва ли да нося нещо?- засмя се Сакура.
- Ами може да си вземеш ... ами ... да видим ... аа ... ами не няма нужда да носиш нещо.- засмя се весело Наруто- О_о О, Господи забравихме да ти кажем, че ще е купон с преспиване. Сега да те попитам, като знаеш този факт ще можеш ли да дойдеш.- запита той, усмихвайки се леко.
- О, разбира се, че ще мога аз живея сама.- засмя се Сакура.
- Ами супер .. тоест ужасно .. ъъъ .. тоест ... - замисли се Наруто.
- Не, не, не няма нищо лошо, те просто са по бизнес пътувания - успокои го тя.
- Оу, ами добре. Е, ще се видим утре.- каза й Наруто като си тръгваше, но се спря пред Хината и се изчерви като домат, поглеждайки в очите й.
- Амм ... Хината ... ами аз ъъъ ... исках да те питам, искаш ли да те изпратя до вас .. ъъ такова, ако искаш де ... - прекъсвайки я попита той.
- Ааа.. ами аз нямам нищо против ... Наруто. - отговори му също така зачервена Хината, колкото беше и Наруто.
- Хехе ами тогава да тръгваме.- отвърна й Наруто, прегръщайки я леко през кръста.
- Хей .. Ино аз си мислех същото, искаш ли да те изпратя. Знам, че със Сакура можете да вървите и двете, но все пак исках да попитам? - изчерви се леко Сай.
- Ами аз, аз... ами Сакура.. аз не знам...- отвърна срамежливо Ино.
- Не, няма проблем Ино върви, аз ще се оправя.- усмихна й се сладко Сакура.
- Ами добре.- каза Ино тръгвайки със Сай.
Сакура остана сама в целия празен двор на училището. Постоя няколко часа там не знаейки защо. Стъмни се. Тя не искаше да се прибира сама. Особено след като се е стъмнило. Поогледа се наоколо и зърна нечия фигура. Фигурата беше стройна и висока.
- Кой е там?!?!?!- попита изплашено Сакура.
- ... - не получи отговор.
- Покажи се ! - отвърна на мълчанието на фигурата с настоятелност.
Тихи стъпки започнаха да се приближават към изплашеното момиче. Сакура започна да разпознава лицето на фигурата, която се приближаваше към нея.
- Са- Саске, това ти ли си?- попита с неувереност.
- Ами не кукличке, но имаме нещо общо.-отвърна момчето, което се показа от сенките.
- Кой си ти? - повиши тон изплашено Сакура.
Момчето се приближи толкова близо до Сакура, че тя можеше да усети дъхът му.Когато той (дъхът му) докосна кожата на лицето й, тя потрепна.
- Страх ли те е ? - Попита той с подла усмивка на лицето си.
- А-аз ... маха .. ..- беше прекъсната от грубата целувка на момчето срещу нея. Той я хвана здраво за брадичката и започна да прониква с груба сила в устата на момичето. Тя се съпротивляваше, буташе го и го удряше, но той беше прекалено силен и не я пускаше. Започна да я опипва по всяко интимно място. Сакура почувства странна болка при най-интимната си част. Той продължаваше да я опипва и да я целува по устата, а ако почнеше да я целува по врата или някъде другаде й запушваше устата за да не пищи.
- " Ще ме изнасили ли?!?!?! Не не искам първият ми път да бъде на сила." Помисли си Сакура между сълзите си. Момчето без да иска отслаби захвата на ръката си, която притискаше устата на момичето и тя започна да пищи и да вика с всичка сила.
- Пусни ме проклетнико !!!! Не, не недей!!! ... Пляяяссс !!! ... - Чу се силна плесница. Момчето се ядоса, грабна момичето и я тръшна на една от училищните пейки. Засили захвата си и започна да разкопчава колана на дънките си. Сакура пищеше, ли пищеше. След като момчето разкопча колана си и беше готов да я изнасили, двамата чуха бръмчене на кола.Той спря, пусна момичето и тръгна да бяга. Сакура застана седнала на пейката и започна да плаче със най- горещите си сълзи.
- Сакура, това ти ли си? - Попита мъжки глас.
- Ъъ... ??- зачуди се тя поглеждайки към гласа със сълзи.- Саске ! - започна да плаче още по-силно тя.
- Какво се е случило, за Бога ?!!?! - попита ядосано той като гледаше разплаканото лице и зачервената шия на момичето.
- Той ... ще- ше ... аз .. не можа-ах ... да се ... !- Тя не можа да завърти и едно смислено изречение плачейки, но Саске разбра какво се е случило.
- Не се безпокой, всичко свърши, спокойно. Нищо не можа да ти направи нали? !- Успокои я Саске приближаващ се към плачещото момиче. Той я прегърна, изненадвайки дори и себе си.- "Какви ги върша за Бога?!?!?" - помисли си той.
- Нека те закарам до вас. Не би искала да се прибираш сама след това, нали?!- попита я той като избърсваше сълзите й.
- До- Добре ... - отговори му Сакура, като го хвана под ръка и тръгнаха. - Но моля те да не казваме на никой за това. - разплака се още по силно тя.
- Разбира се, спокойно. - утеши я Саске.
Те се качиха в колата на Саске. Той знаеше адреса на Сакура, тей като тя го беше казала по-рано днес. И тръгнаха.
Той я погледна. Цялата трепереше и беше изплашена. На Саске му се искаше да я целуне, но и той не разбираше това чувство. Изучаваше я с поглед. Не след дълго не осъзнавайки, те вече бяха стигнали дома й. Сакура все още беше изплашена, тя леко помръдна бедрата си и промуши ръцете си между тях. (нали схващате , буквално между бедрата си, а не по-нагоре ! ) Саске почувства странно чувство. Възбуда може би.
- Сакура, добре ли си? Стигнахме. - Зачуди се Саске.
- О_о да, да добре съм!- увери го Сакура.
- Хайде, ще ти помогна да влезеш.
Саске слезе от колата и отиде да помогне на Сакура. Хвана я за ръката и я изкара нежно от колата. Двамата стигнаха до входната врата на жилището на Сакура. Тя изкара ключа си и отключи вратата. Влязоха.
- Къде е твоята стая? -попита Саске.
- На втория етаж в дъното на коридора, в ляво. - обясни му Сакура.
- Добре! - отвърна й Саске и поведе на там. Когато стигнаха той отвори вратата и влязоха. Сакура легна на леглото, събувайки обувките си , една друга с крака. Саске разгледа стаята на момичето. А когато погледна нея тя беше легнала, с леко разтворени крака, а ръцете й бяха под възглавницата. Саске почувства странно чувство между краката си (какво ли ? ) Той седна на края на леглото и затвори очи за малко. По едно време почувства някаква тежест на гърба си. Сакура го беше прегърнала и беше опряла глава на рамото му.
- Благодаря ти толкова много Саске, не ми се мисли какво щеше да стане, ако не беше дошъл.- усмихна му се Сакура, гледайки го в очите от рамо.
- Ня-ма проблем.- Прекъсна Саске. Сакура се надигна от рамото му и го целуна по бузата с най- нежната целувка, която е давала. Саске почувства тръпка. Обърна се и хвана Сакура леко за раменете . Положи я на леглото и започна леко и нежно да я целува. Този път Сакура не почувства страх, а желание. Тя отвърна на целувките му, но осъзна че не може след тази нощ. Сакура спря да отвръща на целувките му и той спря да я целува.
- Не искаш ли ?- попита я нежно той.
- Не че не искам просто ... аз не мога ... след тази нощ не мисля, че ще мога.- потрепервайки, отвърна на въпроса му.
- Да права си, съжалявам. A-аз .. ъмм .. ще тръгвам.. ще се видим утре.- отвърна й Саске.
- Не, Саске не мисли, че е заради теб.- увери го Сакура.
- Няма проблем, трябва да тръгвам.- отговори й на кратко Саске.
Саске излезе от стаята на момичето, а скоро Сакура чу и входната врата да се отваря и затваря. Тя слезе долу и заключи всички врати. Качи се отново горе в стаята си и после в банята си . Там се изми , а когато го направи си облече пижамата и си легна.

avatar
liuba4e
Състезател
Състезател
Female
От : Страната на Мухъла!
Рожден ден : 04.09.1993
Години : 24
Мнения : 1230
Дата на рег. : 05.02.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: ,,Naruto'' , ,,Samurai 7'' ;

blue Re: •●●Sasusaku FanFic●●•

on Пон Апр 02, 2012 11:42 pm


Let all the heat pour down
I’m good as long as he’s around
He let’s me wear the crown
I do my best to make him proud
Now all my super ladies
I got my baby
If you got your baby, baby
[/center][img]
Sponsored content

blue Re: •●●Sasusaku FanFic●●•

Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите