Вход
Намерете ни във facebook
Top posting users this week

Share
Go down
avatar
-*-What The Hell-*-
Филми, сериали, детски
Филми, сериали, детски
Female
От : Korea
Мнения : 14899
Дата на рег. : 10.05.2010

~~АНИМЕ ЛИСТ~~
Любими анимета: Kaichou wa maid-sama, Inuyasha, Inu x Boku SS

blue Стъклен дом - инфо

on Нед Фев 19, 2012 7:04 pm

Поредицата пресъздава българската действителност много точно и автентично. Зрителите проследяват историите в живота на няколко поколения, които преминават през драматични обрати, любов и интриги и стигат до комични и забавни моменти, но изцяло лишени от "сапунен" привкус.

Сериалът се снима с най-нова дигитална технология, което доближава продукцията до качеството на кинолента. Филми като "Беднякът милионер" и "Рокенрола" са снимани именно по този начин.
През всеки телевизионен сезон епизодите на "Стъклен дом" се излъчват под различен надслов, който съответства на основната сюжетна линия. Досега зрителите на bTV имаха възможността да гледат "Стъклен дом":
- "Всичко има цена!" (пролетта на 2010 г.)
- "Време за истина" (есента на 2010 г.)
- "Време за истина: Развръзката" (пролетта на 2011 г.)
- "Изкушението" (пролетта на 2011 г.)

Какво се случи в "Стъклен дом: Изкушението"

Минали са три години след драматичните конфликти в семействата на Касабови и Атанасови. Вече никой и нищо не е същото. Димитър и Камен са прекратили войната помежду си и омразата е оставена в миналото. Заедно, те управляват мол “Витоша”, в който акции притежават и Боряна, Дани, Елена и Христо.

Търговският център има невидим враг – бизнесмен на име Тома отправя оферта към съдружниците на мола за изкупуване на акциите им. След нейното отхвърляне, всеки един от акционерите е подложен на психически тормоз и един по един те започват да продават дяловете си.

Камен и Боряна вече са семейство. В деня на сватбата се появява изчезналата преди много години в Италия сестра на Боряна – Албена, която има амнезия. Те я приютяват в дома си. Боряна иска да възвърне спомените на Албена и двете отново да станат близки. Скоро се появяват първите проблеми в дома на младото семейство. Камен подозира, че Албена не е това, за което се представя и започва разследване срещу нея.

Елена е омъжена за кмета на София – Виктор Сарафов, но скоро разбира, че бракът й е пълна измама. Рухнала психически, тя търси начин да се измъкне от този капан и с помощта на Чарли инсценира автомобилна катастрофа. Виктор е заподозрян и за да не предяви обвинения към него, той се съгласява да й даде развод.

След развода си с Елена, Христо тръгва по грешен път – отдал се е на бохемския живот и на компанията на млади момичета. Поредната му авантюра му изиграва лоша шега и след изнудване от страна на Тома, Христо е първият, който продава акциите си от мол “Витоша”. Съсипан от извършеното предателство и без никаква перспектива в живота си, той моли Елена да се върне при него и двамата отново заживяват заедно.

Алекс гради успешна кариера на телевизионна водеща. След като скандализира обществото с поведението си на публично място и сериозно застрашава предизборната президентска кампания на пастрока си - Виктор Сарафов, тя е уволнена от телевизията. Алекс намира утеха в наркотиците и се събира с неподходящи хора. В една опасна за нея ситуация на помощ се притича Хари, който наскоро се е завърнал от острова. Елена и Христо го молят да се пренесе в апартамента им, за да бъде неотлъчно до дъщеря им и да й помогне да се възстанови.

Сиана и Дани заживяват заедно. Дани е готов да признае Емо за свой син, независимо че не знае кой е биологичният му баща. Надеждите му именно той да е родителят на детето са разбити, след като Чарли прави таен ДНК тест и резултатите са категорични – Чарли е баща на Емо. Сиана е шокирана от тази новина и е категорична, че няма да допуска Чарли до Емо. С течение на времето обаче осъзнава, че няма право да отделя сина си от истинския му баща и тайно от Дани позволява на Чарли и Емо да се срещат.

Чарли се запознава с красива жена на име Никол. Отношенията им преминават в сексуална връзка, като правилата са уточнени още на първата среща – става дума само за секс, без задаване и обсъждане на лични въпроси. Постепенно Чарли се натъква на много странности в поведението на Никол.Той е стъписан, когато, насън, на италиански език тя иска от него да й плати за прекараната нощ. Чарли е сигурен, че Никол е проститутка. Тази изненада обаче е нищо в сравнение с новината, която научава от Камен – Никол всъщност се казва Албена и е сестра на Боряна. Камен, от своя страна, разбира от Чарли, че Албена се представя с друго име и има съвсем различно поведение от това, което демонстрира в дома му.

На Камен му е нужно много малко време, за да открие, че Албена никога не е имала амнезия и дълго време е следяла семейството му. Опитва се да предупреди Боряна, но тя не му вярва и това само задълбочава проблемите между тях. Същевременно, без да предупредят никого, двете сестри заминават за почивка. Преди това Боряна, посъветвана от сестра си, дарява акциите си от мола на благотворителна фондация. Ден след пристигането им във вилата Касабова научава истината за сестра си – омразата й датира още от детството им и Албена се е върнала, за да й отмъсти и да завземе живота й.

Оказва се, че зад действията на Тома стои друга влиятелна фигура – кметът Виктор Сарафов, който иска да закупи мола заради сложна договорка, свързана с предстоящите президентски избори в България. През цялото време той е бил подпомаган от Албена и Николай Жеков, който му е давал информация за съдружниците срещу свободата си.

Албена е готова на всичко, за да постигне своето – дори застрашава живота на Боряна. Само навременната намеса на Камен, Чарли, Димитър и Ставрев предотвратяват най-страшното. Камен преодолява страха си от водата, хвърля се от хеликоптер в ледените води на язовира, за да спаси съпругата си и потъва. Същевременно, Чарли залавя Албена, а тя го пробожда с нож. Виктор Сарафов е избран за президент на България.

източник: бтв.бг


Върнете се в началото
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите